címke: Akkor régen

Akkor, régen / 1 napja
Remek összeállítás angol kollégáinktól, de szerintünk nem hallottak még Filkor Attiláról...
Akkor, régen... / 6 napja
A fradista Dalnoki Jenő és a vele a pályán szembetalálkozó MTK-jobbszélső, Sándor „Csikar” másfél évtizeden át tartó, külön párbaja.
Akkor, régen... / 1 hete
A kilencvenes években sem volt ritka a kocsmázás a futballisták körében, a Newcastle United két játékosa, Alan Shearer és Keith Gillespie össze is akaszkodott. Csapatépítőnek indult, kórház lett a vége...
Akkor, régen... / 2 hete
Az Üllői úton 1947-ben leszakadt a régi falelátó egy része, ám a magyar–osztrák meccs gond nélkül folytatódott, miközben majdnem háromszáz embert vittek kórházba.
Történet a fénykép mögött / 2 hete
A világon az ezredforduló után terjedt el a WAG (wives and girlfriends) kifejezés a futballisták párjaira, de Magyarországon ez már ismert jelenség volt a hatvanas években is: itt van rá a képi bizonyíték.
Akkor, régen... / 3 hete
Újabb összeállításunkban ezúttal azokat a labdarúgókat mutatjuk be, akik muzsikusként is megállták a helyüket.
Akkor, régen... / 3 hete
Biztos világbajnoki résztvevőként 1985 őszén olyan magától értetődő könnyedséggel verte meg idegenben az angol élvonal sztárjait felvonultató walesi válogatottat Mezey György együttese, hogy kétség sem fért ahhoz: Mexikóban is sikerrel jár majd. Aztán persze mégsem, és még Nyilasi Tibor sem lehetett soha többé válogatott.