címke: Akkor régen

Harcosok klubja / 6 napja
A kilencvenes években sem volt ritka a kocsmázás a futballisták körében, a Newcastle United két játékosa, Alan Shearer és Keith Gillespie össze is akaszkodott. Csapatépítőnek indult, kórház lett a vége...
Akkor, régen... / 1 hete
A Videoton 1984–85-ös UEFA-kupa-menetelését ma sem feledjük, talán ezért is esik méltatlanul kevés figyelem az egy évvel korábbi Újpestre. Pedig az ihletett formában futballozó Törőcsik András vezérletével a Dózsa a nyolc közé jutott a KEK-ben, és ott is csak hosszabbításban adta meg magát Alex Ferguson címvédő Aberdeenjével szemben.
Akkor, régen... / 1 hete
Az Üllői úton 1947-ben leszakadt a régi falelátó egy része, ám a magyar–osztrák meccs gond nélkül folytatódott, miközben majdnem háromszáz embert vittek kórházba.
Harcosok klubja / 1 hete
Miután Andy Johnson akciója miatt Georges Santos majdnem elveszítette a szeme világát, úgy érezte, ellenfele térdein kell revansot vennie. Egy igazán mocskos párbaj története.
Akkor, régen... / 2 hete
Nagy kár, hogy a Guttmann-átok csak az európai kupák döntőire vonatkozik. Ha nem így lenne, talán még nagyobb bravúrt ért volna el a hihetetlen módon így is BEK-elődöntős magyar bajnok Vasas ETO Győr 1965 tavaszán.
Harcosok klubja / 3 hete
A Manchester United csapatánál bárki kaphatott leszúrást Alex Fergusontól. Nos, Paul Ince ennél többet is kapott, miután Fergie-nek elege lett belőle.