címke: 10 praktika

10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 1 hónapja
Minden futballistának melegen ajánlott quercetin- és D-vitamin-készítményeket szedni; a műfüves pályák még az emberek hangulatára is jó hatással vannak; az exprofik sokkal nagyobb eséllyel szenvednek majd csípőízületi gyulladásban, mint azok, akik sohasem fociztak - és további hét praktika, amit ebben a hónapban tanultunk.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 2 hónapja
A polimetrikus szökdelési gyakorlatok rendkívül nagy mértékben növelik egy fiatal játékos teljesítményét - ezt, és további kilenc praktikát tanultunk meg a tudósoktól.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 2 hónapja
Franck Ribéry és Cristiano Ronaldo is esküszik rá.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 5 hónapja
Felesleges a rücskös vagy bordázott cipőfelület; egyél sok szénhidrátot; kapcsold ki a "hajszárítót" - és további hét praktika, amit ebben a hónapban tanultunk.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 5 hónapja
Ne dumálj szabálytalanság után; kávézz; tartsd magad melegen - és további hét praktika, amit ebben a hónapban tanultunk.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 6 hónapja
A védők fogyasztják a legtöbb szénhidrátot; a pálya közepén ritkábban tévednek a sporik; a futball a munkaerőpiacon is segít - és további hét praktika, amit ebben a hónapban tanultunk.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 6 hónapja
Az Ibuprofen tartalmú kapszulákkal sok edzésmunkát kidobunk az ablakon - és további 9 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 7 hónapja
Legyenek nehezebbek a büntetők; meccs után jöhet egy sör; le a futópályával - és további 7 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk.
10 praktika, amit ebben a hónapban tanultunk / 8 hónapja
Miért együnk sok kurkumát; a márkás cipők tényleg jobbak; a foci a viselkedést is javítja - és további hét praktika, amit ebben a hónapban tanultunk.