Az én csapatom

Az én csapatom / 4 hete
A legendás rádióriportert - aki 14 világ­bajnokságot tekintett meg a helyszínen, 1954 és 2010 között ott volt minden vb-n, az 1934-es és 1938-as tornát pedig rádión hallgatta a nagy előd, Pluhár István tolmácsolásában - 2011-ben kértük fel, hogy állítsa össze a valaha volt legjobb csapatot. Nem volt könnyű válogatnia...
Az én csapatom / 2 hónapja
A holland védőből lett edző, Jaap Stam összeállította csapatát azokból, akikkel a PSV-nél, a Manchester Unitednál, a Laziónál, a Milannál és a válogatottban játszott.
Az én csapatom / 2 hónapja
A Liverpool – korábban a Leeds, a Newcastle, az Aston Villa és a Manchester City – hőse korábbi és jelenlegi csapattársaiból rakta össze csapatát. Szalah nem fért be.
Az én csapatom / 3 hónapja
A Degerforstól a Leicesterig három világbajnokságon át: Sven-Göran Eriksson végigjárt már néhány stációt életében. Most újra összerakja kedvenc formációját, azokból válogat, akiket korábban edzett is. „Jó lenne edzeni ezt a csapatot!” – mondja.
Az én csapatom / 5 hónapja
„Várj csak, kicserélhetek egyet?”– kérdi az FFT-től a 112-szeres holland válogatott, mielőtt Romáriót Van Bastenre váltja. Hé, Frank, legtöbbszörös holland válogatott mezőnyjátékosként azt csinálsz, amit csak akarsz…