Akkor, régen...

Harcosok Klubja / 2 hete
Bár tropára törte a térdét, és emiatt vissza kellett vonulnia, Kiss György megbocsátott Regedei Csabának, de azt ő sem tuta elhinni, hogy nem volt szándékos a brutális belépő.
Akkor, régen... / 2 hete
A magyar FourFourTwo-ban az első számtól kezdve jegyzeteivel jelentkező többkötetes sportújságíró, Lakat T. Károly régi emlékeket idéz fel rovatában, amelyek a magyar labdarúgással kapcsolatosak, és hosszú pályafutása kellemes és kellemetlen élményeit is megosztja az olvasókkal.
A történet a kép mögött / 3 hete
Fidel Castro a több órás, hallgatóként embert próbáló szónoklatai és a diktátorként szinte egy kézben tartott kubai államügyek mellett néha időt szakított a sportra. Természetesen a futballra is.
Akkor, régen / 1 hónapja
Kristóf Lajos végigfotózta a magyar futball elmúlt évtizedeit. Mérhetetlen szeretettel és tisztelettel rögzítette Puskás, Albert, Czibor, Tichy és Varga Zoli, Verebes, Zsiborás vagy Puhl mozdulatait. Kattintásra készen állt a mészcsík mellett, leleplezte a Sast és az Oroszlánt, és akkor sem remegett meg a kezében a fényképezőgép, amikor ruhátlan hölgyek végezték el a kezdőrúgást...
Akkor, régen... / 1 hónapja
Ez ideig három ráadás-, avagy pótselejtezőt vívott a magyar labdarúgás, kettőt sikerrel. Mindjárt az elsőt is, 1977-ben, pedig a Bolívia elleni visszavágóhoz 3640 méter magasra kellett felrepülni.
Akkor, régen / 1 hónapja
Képzeljünk el egy magyar futballmenedzsert Olaszországban, akinek a háttérben kellett olyan titkos alkukat kötnie, amelyekkel alapjaiban rengette meg a labdarúgás világát. A magyar állambiztonsági szervezet különösen érdeklődött Solti Dezső iránt, ezért „Menedzser” fedőnéven aktát nyitott róla, amelyet ma a szolgálatok Történeti Levéltára őriz.