Akkor, régen...

Akkor, régen... / 7 órája
A Manchester United csapatánál bárki kaphatott leszúrást Alex Fergusontól. Nos, Paul Ince ennél többet is kapott, miután Fergie-nek elege lett belőle.
Akkor, régen... / 1 hete
Miles McClagan nyitotta meg pazar gyűjteményét, és engedett bepillantást a Leeds United egykori programfüzeteibe. Van itt traktor, számítógép és olajfúrótorony is.
Akkor, régen... / 1 hete
A kilencvenes években sem volt ritka a kocsmázás a futballisták körében, a Newcastle United két játékosa, Alan Shearer és Keith Gillespie össze is akaszkodott. Csapatépítőnek indult, kórház lett a vége...
Akkor, régen... / 1 hete
Miles McClagan archívumában turkáltunk, hogy elmerülhessünk az edzőtermek, a whiskyk és kandallók világában, amelyekkel a Manchester City füzetei voltak tele.
Akkor, régen... / 2 hete
Az archívumban kutakodva ezeket találtuk az olvasóknak. Jöjjön egy válogatás az Ágyúsok programfüzeteiből: komputer, mezbemutató, Delilák és egy kis Carry on...
Akkor, régen... / 2 hete
Időről-időre mindig akadnak olyan kiscsapatok Angliában, akik az FA-kupában elkapják az akár a végső sikerre is esélyes nagyokat. Íme, összegyűjtöttük a hét legváratlanabb esetet.