VIP-páholy
Csapó Dudi: Varga Zoli technikásabb volt, mint Maradona
Az olimpiai és világbajnok vízilabdázó Csapó Gábor futballsztár volt a Toldyban, és két világbajnokságon segítette a sportnapilap stábját.
Örömfoci
Mohamed Szalah: Liverpool és Egyiptom új királya
Mohamed Szalah bepótolja a mulasztásait, amióta visszatért az angol élvonalba: a szorgalmas góllövő jelenleg azon igyekszik, hogy a Liverpool szurkolótábora ne hiányolja annyira Coutinhót. Nem is csoda, hogy ő a Kop új hőse.

FOCIAKADÉMIA

Mesterkurzus
Neymar elmondja, mit köszönhet a grundfocinak
A Barca korábbi, a PSG jelenlegi brazil trükkmestere a gyerekkoráról mesél.
Erőnlét
Mozogj, akár Messi!
A világ legjobb játékosa által inspirált edzéstervet betartva te is úgy fogsz szlalomozni a védők között, mint a Barca sztárja.
Táplálkozás
Mit eszik edzés előtt és után Cristiano Ronaldo?
Üzemanyag az izmoknak.
Erőnlét
Gyorsult, akár Agüero!
A Manchester City csatára halálos a tizen­hatoson belül, olyan lendülettel érkezik a kapu elé, mint senki más. Kövesd te is az edzéstervét!
Táplálkozás
Mit eszik edzés előtt és után Messi?
Üzemanyag az izmoknak.
kötelező olvasmány
Ismerjétek meg jobban a hollandok vastulipánját!
Az FFT kultúrlap! Kételkedsz? Olvasd rendszeresen kritikáinkat, recenzióinkat a műalkotásokról, amelyekben egy a közös: a foci.
top 10
Wenger tíz legemlékezetesebb meccse az Arsenal kispadján
Amióta Arsene Wenger bejelentette, hogy szezon végén feláll az Arsenal kispadjáról, se vége, se hossza a (teljesen megérdemelt) dicshimnuszoknak, de a FourFourTwo eggyel tovább lépett, és összegyűjtötte a francia tréner tíz legemlékezetesebb meccsét a klub élén. Huszonkét év alatt volt miből válogatni.
Premier League, 1999
Mesék nagy gólokról: Gus Poyet a Sunderland ellen
Gus Poyet mesélt a FourFourTwo-nak pályafutása legszebb góljáról, a mozdulatot sem azelőtt, sem azután nem próbálta meg soha többé, mert szerinte olyat, mint ő 1999-ben, csak egyszer mutat be az ember az életében.
Keller József
Meccsek, amik megváltoztatták az életemet: Keller József
Keller József, a Ferencváros válogatott balhátvédje mesélt pályafutása meghatározó meccseiről, az 1992-es bajnoki ünneplésről és a Real Madrid elleni bravúrról.
Interjú
Pepe: az érkezésem döbbenetet váltott ki a Real Madridnál
Pepe, a portugál hátvéd már bizonyított a Real Madridnál, mikor bejelentette, hogy a török Besiktasnál folytatja pályafutását. 2017 decemberében a FourFourTwo kérdéseire válaszolt.
Angol futball
Közel százötven éves rekord, ami egészen eddig állt
A hétvégén az angol hatodik ligában játszó Gainsborough Trinity futballcsapata kiesett a hetedosztályba. A nagy szó ebben csak az, hogy körülbelül annyi ideig nem volt erre példa, mint ameddig a török hódoltság tartott Magyarországon: közel százötven évig.
Interjú
​David Villa ma már metróval jár edzésre
David Villa, a válogatottba 35 évesen visszahívott egykori Barca-sztár még most is az észak-amerikai MLS-ben villog, és tavaly ősszel válaszolt a FourFourTwo néhány kérdésére is.
Még ne oltsd le a lámpát!
Akinek a biciklicselét egész Dortmund megette
Vincze Imre is az ’56-ban disszidáló legendás ifjúsági válogatott keretéhez tartozott, és közel a nyolcvanhoz sem kopott meg a futballtudása.
Bundesliga, 2007
Mesék nagy gólokról: Hitzlsperger a Cottbus ellen
A Kalapács lecsapott 25 méterről, a német bajnoki cím pedig a Stuttgarté lett. Maga a gólszerző mesélte el a történetet az FFT-nek a saját szemszögéből.