Hol vagyok?       Hírek régió szerint   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél

Újra Magyarországra jöhet a bundakirály

2014-06-10 10:58:07

A FourFourTwo.hu Wilson Raj Perumalhoz közel álló forrásokból úgy tudja, hogy a finn hatóságok még mindig nem döntöttek a "bundakirály" sorsáról, akit letartóztatása után jelenleg Helsinki közelében, a metsäläi fegyintézetben tartanak fogva. Bár eredeti hazájába, Szingapúrba is visszavihetik, de mivel két évig Budapesten élt, ahol tartózkodási engedélye is volt, így hozzánk is szállíthatják. Nem titok, hogy ő inkább ezt szeretné.
A letartóztatott Wilson Raj PerumalSzingapúr május 7-én vonta vissza a Wilson Raj Perumal elleni nemzetközi elfogatóparancsot, ami állítólag a finnországi letartóztatásához is vezetett. Három hónapra ítélték illegális bevándorlás miatt, de ügyvédje egyelőre egy hivatalos papírral védekezik, melyet a magyar hatóságok állítottak ki, miszerint Perumal magyar tartózkodási engedéllyel rendelkezett.

Ami viszont ennél sokkal érdekesebb, hogy közben felvették a kapcsolatot az európai- és világfutball irányító testületeivel is, amelyek szeretnének minél többet megtudni a csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokságon lehetséges csalásokról. Perumal jelezte, hogy kész megosztani az információit, ha visszatérhet Magyarországra a családjával.

Ma, azaz június 10-én Perumal magyar ügyvédje találkozik a bevándorlási hivatal embereivel, hogy további dokumentumot kérjen tőlük, amelyek bizonyítják, hogy Magyarország valóban hajlandó átvenni és befogadni, és amelyeket felmutatva a finn hatóságok már kiengedik védencét az országból. A bundakirály sorsa most az ő kezükben van.

Ha a finnek átadják Perumalt, akkor ő szombaton, azaz június 14-én már a magyar bíróság előtt tanúskodhat a bundaszervezet hazai tagjai (Kenesei Zoltán, Lázár Mátyás és mások) ellen. Egyébként pont a magyar bundaügyben való konstruktív együttműködése miatt élhetett háborítatlanul Magyarországon két éven át, a magyar hatóságok védelme alatt, amit a családalapítás mellett zömmel sajnos arra használt fel, hogy újabb meccseket szervezett le a világban.

Finnország június 11-ig (szerdáig) adott haladékot Perumalnak arra, hogy hivatalos papírokkal igazolja, Magyarországon valóban szívesen látják. Ha ez a határidő lejár, nincs pardon, és Szingapúrba szállítják, ahol nagy valószínűséggel azonnal őrizetbe is veszik, sőt, még ügyvédet sem kérhet (több bűntársa egyébként már őrizetben van).

Nem csoda, ha Perumal inkább Magyarországra jönne vissza. A dolog azonban nem ilyen egyszerű, hiszen ha Perumalt tényleg visszaszállítanák Szingapúrba, akkor nemcsak a magyar bundaügy veszítené el a koronatanúját, hanem a FIFA és az UEFA is elbukna egy óriási lehetőséget arra, hogy pótolhatatlan információkat szerezzen a világbajnokságról, és a világméretű bundaszervezetről.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Labdarúgás hírek
Foci hírek
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

BLOG

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share