Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Halálos zuhanás egy futballmeccsen - VIDEÓ

2017-04-18 09:21:44

Súlyos fejsérüléseket szenvedett, a kórházban pedig beállt az agyhalál annál a 22 éves argentin szurkolónál, akit egy rivális banda tagjai lelöktek a lelátóról. A háttérben azonban mélyebb és súlyosabb tragédia húzódik.
A tragédia pillanataiVideófelvétel készült arról a tragikus esetről, amikor a Belgrano–Talleres córdobai argentin futballderbin a 22 éves Emanuel Balbót kergetik a stadionban, majd egyszerűen ledobják a lelátóról, miután nem tudott hová menekülni. 

 

A helyi La Nación beszámolói szerint Balbo a stadionban keveredett vitába egy Oscar Gómez nevű 27 éves férfival, aki 2012-ben halálta gázolta Balbo épp arra motorozó öccsét egy utcai autóverseny miatt, de a tisztázatlan körülmények miatt felmentették.

 

A stadionban az idősebb férfi kötekedni kezdett, majd az első félidő végén felhergelte pár haverját, azt állítva, hogy Balbo a rivális Tallaresnek szurkol, ami azonban nem volt igaz. Elindultak felé, és taszigálni kezdték, Balbo pedig menekült, ahogy csak tudott. Az egyik korlátnál kilökték, a fiú öt métert zuhant a betonra, és súlyos fejsérüléseket szenvedett.

 

Azonnal kórházba szállították, de mire odaértek, leállt a szíve. Az orvosoknak sikerült újraéleszteni, de az agya már nem mutatott aktivitást, beállt az agyhalál, így a testet csak egy ideig tartják már életben a szervei  miatt.

 

A rendőrség az ügyben eddig négy férfit tartóztatott le gyilkosság miatt, a most már két ember haláláért felelős Oscar Gómez még menekül. Argentínában egy statisztika szerint 2013 óta több mint negyven ember halt meg a futballal kapcsolatos erőszak miatt. Felvétel a tragédiáról:

 

 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Premier League foci eredmények
Foci hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share