Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Feczesin Róbert: Motivált vagyok!

2017-01-07 12:43:53

Szintén beszámoltunk arról is, hogy a Videoton válogatott támadója a dél-koreai élvonalba, a Csonnam Dragons együtteséhez szerződött. A játékos a szerződés aláírását követően az F-Group ügynökségen keresztül nyilatkozott. 
 

A mozdulat már ismerős... (Fotó:F-Group)

 

 

„Január elején már kiutaztam Dél-Koreába, hogy minden részletet tisztázzunk a vezetőkkel és aláírjam a szerződést. Szöultól nagyjából 2 órás vonatútra van a város, tipikus ázsiai hely, de bevallom, jobb, mint amire számítottam. Tisztaság van, elegáns és modern utcák, nemzetközi éttermek és kávézók.

Egy toronyépületben kapok lakást, lesz autóm, a vezetőség tényleg mindent megtesz, hogy komfortosan érezhessem magam. Rajtam kívül is van légiós, brazil, horvát és egy ausztrál-horvát futballista játszik a klubban, engem a nemrég távozott macedón csatár helyére igazolt az egyesület.
Meglepően profi körülményekkel találkoztam, a stadion és az edzőközpont is remekül felszerelt, az egyetlen nehézséget csak az jelentheti majd, hogy a helyiek angoltudása nem az igazi, de tolmács segít a kommunikációban. Először a dél-koreai Csendzsu szigetén, aztán Japánban edzőtáborozunk, a bajnokság márciusban kezdődik és novemberig tart. Motivált vagyok, nagy kihívásnak tartom ezt a lehetőséget, szeretném bizonyítani, hogy külföldön is képes vagyok gólokat szerezni”


A játékos menedzsere. Filipovics Vladan az alábbiakat nyilatkozta a szerződéskötéssel kapcsolatban:

„Nem csoda, hogy egy ilyen nagyszerű ősz után ajánlat érkezett Feczesin Robiért, a Vidi húzóembere volt, gólokat lőtt, én azon is csodálkoztam, hogy nem került szóba a válogatottnál a neve. A dél-koreai bajnokság évek óta jó színvonalat képvisel, a ligát az európai csapatok is figyelik, ráadásul a légiósokat nagyon megbecsülik arrafelé. Nem egy csatár érkezett harmincon felül és játszott 36-37 éves koráig Dél-Koreában. Fecze egy plusz egy éves szerződést kötött, de ha úgy termeli a gólokat, mint a Videotonban, biztos hosszú távon támaszkodna rá a Dragons."

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci hírek
NB 1 foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share