Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Diego Maradona: Csalódtam Messiben!

2017-01-11 11:30:36

Mint azt honlapunk is megírta a Barcelona játékosai (többek között Gerard Piqué, Andrés Iniesta, Luis Suárez és Lionel Messi) nem vettek részt a hétfő esti „FIFA The Best” gálán.
 

Díjátadóként is a gála főszereplői közé tartozott... (Fotó: sportalnz.gearbox.performgroup.com)

 

 

 

 

A hivatalos indoklás szerint a ma este megrendezésre kerülő (kezdés: 21.15-kor), Athletic Bilbao elleni kupamérkőzés az ok, amelynek első felvonását 2-1-re elveszítették Messiék.

 

A távolmaradásnak nagy nemzetközi visszhangja volt, és nem meglepő, hogy a gálán díjátadóként résztvevő Diego Maradona is hallatta a hangját, aki elsősorban honfitársát pécézte ki:

 

- Nagyon rossz döntés volt Messitől, hogy nem vett részt a díjátadón! Ez nem csak a riválisaival, hanem a szervezőkkel szemben is nagyfokú tiszteletlenség volt. Nem titkolom: csalódtam Messiben! A tévé előtt ülve senkivel és semmivel nem lehet harcolni. Elfogadom, hogy bizonyos dolgok elsőbbséget élveznek, de szerintem, ha eljött volna, sokkal többet tesz a Barcelonáért, mint amennyit az Athletic Bilbao ellen, a pályán tehet a klubért!

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK
2017-01-11 23:56:50

CsPapa hozzászólása:

Én meg Maradona-ban csalódtam. Még mindig nárcisztikus, hedonista, és... szerinte Ő nála már nem lehet jobb senki... Pedig legalább hárman (esetleg négyen) már most jobbak mint Ő volt...

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share