Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Bejelentették Mészáros Lőrinc klubvásárlását Eszéken

2016-02-12 12:23:28

FFT exkluzív! Percről percre jelentjük az ünnepélyes horvát sajtótájékoztatóról.
Mészáros Lőrinc (balra) és Ivica Vrkic a sajtótájékoztató végén (Fotó: FFT)

 12.05 - Az új vezetők bemutatkozó beszédei utàn végül a jelenlévők nagy örömére kèt új labdarúgót, Josip Knezevicet és Aljosa Vojnovicot is bemutatták az eszéki sajtótàjékoztatón, majd Davor Suker köszöntője zárta az ünnepséget. A világhírű egykori gólkirály beszélt a márciusi magyar-horvát válogatott meccsről, megemlítette Robert Jarni szerepét a Puskás Akadémián és köszönetet mondott Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek is a labdarúgás támogatásáért. A sajtótàjèkoztatón mèltatta az új többségi tulajdonos szerepvállalàsát az üzlet lètrejöttèt koordináló Szakály Ferenc sportmenedszer is. Az eseményt a szlavóniai regionális televízió élőben közvetítette. 

 

Davor Suker a pódiumon (Fotó: FFT)11.55 - Miután Ivica Vrkic polgármester és Mészáros Lőrinc, magyar üzletember ünnepélyesen alàírta a többségi tulajdonjog àtruházásáról szóló megállapodást, Ivan Mestrovic, az új klubelnök és kisebbségi tulajdonos arról beszélt, hogy magyar partnerével nem maguknak, hanem az eszèkieknek vásároltàk meg a klubot. Mészáros Lőrinc, aki, miutàn horvátul köszöntötte az ünnepségre meghívott mintegy kétszàz vendéget, elmondta, hogy Felcsúton maga is klubelnök és polgàrmester, erősítést, bennmaradást és az utánpótlàsképzés fejlesztését ígérte a jelenleg a bajnokság utolsó előtti helyén álló nagymúltú szlavóniai csapat szurkolóinak. Középtávú célként a stadionfelújítást, a nemzetközi kupaszereplést és a saját nevelésű játékosokból àlló csapatot jelölte meg. Mint mondta, "ehhez az anyagi hátteret biztosítjuk, a szakmai hàtteret helyben kell megteremteni".

 

A szerződés aláírásának pillanatai (Fotó: FFT)11.14 - Eszèken ezekben a percekben jelentik be elegáns, ünnepèlyes körülmények között, sajtótájékoztató keretében, hogy Mèszáros Lőrinc személyèben új, magyar többségi tulajdonosa van az NK Osijek labdarúgóklubnak. A bejelentésre a vàrosba érkezett a Horvát Labdarúgó-szövetség elnöke, az eszèki klub korábbi jàtékosa, a világbajnoki bronzérmes és gólkirály, volt Real Madrid-csatàr Davor Suker, és volt válogatott csapattársa, a Puskás Akadémia vezetőedzője, Robert Jarni is.

 

Balról jobbra: Davor Suker, Mészáros Lőrinc és Robert Jarni (Fotó: FFT)

 

Szöllősi György (Eszék)

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
Foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share