Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Újabb játékosát veszítette el a megbízott szövetségi kapitány

2017-11-08 07:04:14

Az összetartás előtt kihirdetett keretből a Kajrat Almati játékosa a harmadik, aki sérülés miatt nem állhat Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány rendelkezésére a Luxemburg elleni idegenbeli és a Costa Rica elleni hazai barátságos mérkőzésen. Azt pedig már korábban tudtuk, hogy Fiola Attila és Guzmics Richárd nem is tudott csatlakozni a nemzeti együttes keretéhez.
Az mlsz.hu beszámolója szerint Elek még a kazah bajnokság utolsó, múlt hétvégén játszott fordulójában egy rossz mozdulat következtében combsérülést szenvedett. Ennek ellenére csatlakozott a válogatott keretéhez, ahol az egészségügyi stáb pontos diagnózist állított fel a sérülésről, amely megmutatta, hogy Elek nem játékra kész, így a középpályás elhagyta az edzőtábort.

 

Luxemburg ellen készül a magyar válogatott (Fotó: mlsz.hu)


A többi kerettag kedden taktikai megbeszélésen vett részt, illetve egy esti edzéssel készült a csütörtöki mérkőzésre, melynek helyszínére ma utazik el a csapat. A szokásoknak megfelelően este már a mérkőzés helyszínén vezényel majd edzést a szakmai stáb, illetve két játékos és a megbízott szövetségi kapitány részvételével tartják meg a hivatalos sajtótájékoztatót.
 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci eredmények
Labdarúgás hírek
Premier League foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share