Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Fontos információk a Lisszabonba utazó szurkolóknak

2017-03-18 11:28:29

Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a március 25-i, Portugália elleni lisszaboni vb-selejtezőre utazó szurkolók számára.
Lisszabonban is sokan támogatják majd a csapatot (Fotó: mlsz.hu)

 A mérkőzésre megvásárolt voucherek hivatalos meccsjegyre történő átváltása már februárban megkezdődött, a kiutazó szurkolók egy jelentős része élt a lehetőséggel, és átvette belépőjegyét az elmúlt hetekben. A voucherek beváltására továbbra is lehetőség van a Ticket Express Syma-csarnokban található irodájában (Budapest, 1146, Dózsa György út 1.) március 22-ig, hétköznap 9-17 óráig.

Akik nem tudják az utalványt kicserélni az utazás előtt, a mérkőzés napján a lisszaboni Hotel Corinthia (címe: Av. Columbano Bordalo Pinheiro 105, 1099-031) lobbijában felállított jegycsere ponton tudják a névre szóló belépőt átvenni, 14 és 20 óra között. A Hotel Corinthia mintegy 3 kilométerre található a meccs helyszínétől, az Estádio da Luztól (web: http://www.corinthia.com/en/hotels/lisbon/destination/location).

A mérkőzésre nagy számban vásároltak magyar szurkolók belépőket, így azt kérjük, hogy lehetőség szerint még Magyarországon cseréljék be az utalványaikat. Amennyiben a kinti átvétel mellett döntenek, kérjük, minél korábban érkezzenek a Hotel Corinthiához, hogy elkerüljék az esetleges várakozást, illetve vegyék figyelembe, hogy az átvételi pont mintegy 25 perc sétára található a mérkőzés helyszínétől.

A mérkőzésre (és lehetőség szerint az utalvány cserére is) mindenképpen vigyék magukkal azt az okmányt, melynek azonosítóját a jegyvásárláskor megadták, mivel az rákerült a belépőre és a helyszínen a belépéskor ellenőrizhetik a portugál szervezők.

A mérkőzésre a portugál szövetség szervezésében kerül sor, ezért arra annak szabályzatai, illetve a stadion pályarendszabályai érvényesek. Ezek a szabályzatok és előírások a Magyarországon érvényes, illetve megszokott feltételektől eltérnek, ezért kérjük, olvassák el ezeket.

Az alábbi linkeken olvashatók a portugál szövetség magyarra fordított pályarendszabályai, valamint a szurkolók részére készült tájékoztató anyagok:

Pályarendszabályok magyar nyelven (PDF)
Pályarendszabályok angol nyelven (PDF)
Portugál rendőrség tájékoztatója angol nyelven (PDF)
Stadion szektorkiosztás (JPG)
Stadion megközelítése angol nyelven (JPG)
Legközelebbi orvosi ellátás angol nyelven (JPG)
Lisszaboni tömegközlekedési térkép (JPG)
Átlagos közlekedési díjak angol nyelven (JPG)

Továbbá ITT olvasható a lisszaboni külképviselet tájékoztatója a Portugáliára vonatkozó utazási tanácsokról.

 

(mlsz.hu)

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Labdarúgás hírek
Foci hírek
Foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share