Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Fabregas befejezi, de utoljára még üzent a szurkolóinak

2012-06-02 15:54:22

Az Európa-bajnokság idején nem használhatják a spanyol és a dán válogatott játékosai az internetes közösségi oldalakat. Tiltják a Twittert és a Facebookot az angoloknak is, igaz, ők legalább néha kiírhatnak egy-egy posztot.
A spanyol és a dán labdarúgó-szövetség kommunikációért felelős vezetői utasításba adták a válogatott játékosainak, hogy a pénteken kezdődő Európa-bajnokság ideje alatt nem használhatják az internetes közösségi oldalakat. A tiltás különösen érzékenyen érintheti például Gerard Piquét (Barcelona), vagy Iker Casillast (Real Madrid), hiszen mindketten rendszeresen posztolnak saját oldalukra. Cesc Fabregas is azok közé tartozik, aki a világhálón tartja a kapcsolatot rajongóival. A katalán középpályás, mielőtt befejezte a twitterezést, azért bepötyögött egy utolsó búcsúüzenetet.

 

"Mától nem használhatjuk a közösségi oldalakat. Remélem, amikor legközelebb képet teszek ki magamról, egy trófeával leszek látható..."

 

Steven Gerard, az angol válogatott játékosa csak annyit közölt, hogy egy ideig "semmiféle haszontalan információt" nem oszthatnak meg az interneten.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
Labdarúgás hírek
Foci hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share