Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Holland nyilatkozatok a kiesés után

2012-06-18 07:35:09

A portugálok legyőzték a hollandokat, ezzel kiütötték a világbajnoki ezüstérmest. Hollandia szövetségi kapitánya és góllövője elismeri: megérdemelten estek ki.
Portugália 2–1-re megverte és kiejtette Hollandiát a halálcsoportból. A holland szövetségi kapitány csalódott, de egyelőre nem aggódik a jövője miatt.

„Nem tudtuk kihasználni lehetőségeinket – mondta Bert van Marwijk. – Az ellenfeleknek gólokat ajándékoztunk, ezért kaptunk ki már a dánoktól is. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű megismételni 2010-es teljesítményünket, amikor a döntőbe jutottunk a világbajnokságon. Azóta semmit sem fejlődtünk. Próbáltam egységessé tenni a válogatottat, de hiába. Háromszor kikaptunk, ezen nincs mit magyarázni, ebben benne vannak az én hibáim is, de nem aggódom a jövőm miatt. Csalódott vagyok, de nézzük meg a csapat átlagéletkorát, ez sok mindent megmagyaráz.”

A hollandok a találkozó elején vezetést szerző Rafael van der Vaart nem beszélt mellé: kijelentette, hogy Huntelaar és Van Persie nem fér meg egymás mellett a pályán.

„Nem voltunk elég jók ezen az Európa-bajnokságon, ezért estünk ki – vélekedett a középpályás. – Tudtuk, hogy nehéz lesz két góllal nyerni, de mindannyian rosszul futballoztunk, és ezért sajnálom nagyon a szurkolókat is. Borzalmasan kezdtük a kontinensviadalt, de itt már csak a legjobbak vannak, persze utólag könnyű beszélni. Mindannyiunknak tükörbe kell néznie, és elszámolnia lelkiismeretével. Most kezdhetünk mindent elölről. Túlságosan is védekező felfogásban indultunk neki a tornának, és végleg kiderült, hogy Klaas-Jan Huntelaar és Robin van Persie nem fér meg együtt a pályán.”

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci eredmények
Foci hírek
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share