Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Direkt szívatták Kantét? - videó

2017-10-08 19:58:19

A szombati Bulgária-Franciaország világbajnoki selejtezőn a hazaiak kellemetlen helyzetbe hozták N'Golo Kantét, a vendégek középpályását, de nem biztos, hogy udvariatlanságból, lehet, hogy már a mentális hadviselés részeként. Mindenestre nem jött be.
Az eset így nézett ki premier plánban


N'Golo Kanté, a Chelsea 26 éves francia középpályása mindössze 168 centi magas (vagy alacsony), ami nem feltétlenül gond a pályán, szombaton mégis kárát látta. Igaz, még a sípszó előtt.

 

Történt, hogy hazája csapatában Bulgáriában játszott világbajnoki selejtezőt, és a két csapat, ahogy az ilyenkor lenni szokott, gyerekekkel kézen fogva vonult be a stadionba, és hallgatta végig a himnuszt.

 

Utóbbinál volt egy kis problémája Kanténak, mert ő kapta a legmagasabb kissrácot, így a himnusznál csak a fél feje látszott a kamerán. Az akció, akár szándékos volt, akár véletlen, végül nem jött be, a franciák 1-0-ra nyertek.

 

Azon pesze nincs mit mosolyogni, hogy Kanté sérülés miatt a 34. percben lesántikált a pályáról, de lássuk be, a meccs előtt szituáció tényleg vicces volt. Íme:

 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
NB 1 foci eredmények
Foci hírek
Labdarúgás hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share