Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

A FIFA nyomozást indít Messi lézer-incidense miatt

2010-06-13 20:51:11

Egy szurkoló lézertollal világította meg a játékosokat az Argentína-Nigéria meccs közben - a FIFA felkérte az Ellis Park stadion biztonsági vezetőit, hogy vizsgálják ki az ügyet.
A zöld fénykör többek között Lionel Messi - és „természetesen” az argentin szövetségi kapitány, Diego Maradona - körül is feltűnt. Az eset megkérdőjelezte a stadion biztonságát, több helyen is felmerült a kérdés, hogyan kerülhette el a biztonságiak figyelmét egy ilyen tárgy, amikor a szurkolók átléptek az ellenőrző pontokon.

A FIFA hivatalos állásfoglalásában elmondta: „Észleltük az ügyet, azonnal felszólítottuk a stadion biztonságáért felelősöket, hogy nézzenek utána a dolognak. A jelenlegi információink szerint az eset egyszeri volt, ebben a pillanatban nem tudunk ilyesmiről máshonnan, egyik csapattól sem érkezett panasz”.

Ez az ügy nem újdonság a futballpályák környékén, de a legutóbbi ismert lézeres incidens óta sok idő telt el; Cristiano Ronaldót vették célba legutóbb lézerrel még 2008 februárjában, a Manchester United Lyon elleni BL-meccsén”.

(goal.com)
Boldizsár Márton

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Foci hírek
Foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share