Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Vámosok csaptak le Cristiano Ronaldóra

2017-07-13 10:57:16

Vámtisztviselők ellenőrizték annak a jachtnak a papírjait, amelyet Cristiano Ronaldo bérelt, és amelyen a Real Madrid portugál labdarúgója tartózkodott családtagjaival, barátaival együtt.

A spanyol adóhatóság szerint "rutinellenőrzés volt", amely az országhoz tartozó vizeken "gyakori a nyári időszakban". Így ellenőrzik a tulajdonost - és nem az éppen aktuális bérlőt -, hogy hajóbérléssel foglalkozó cégként megfelel-e a vonatkozó adószabályoknak.

 

A magazin képeket is közölt a Baleár-szigetekhez tartozó Formenteránál a jachtra felszálló, majd azt elhagyó vámtisztviselőkről. Az adóhatóság közlése szerint az ellenőrzésnek semmi köze nem volt Cristiano Ronaldo folyamatban lévő ügyéhez, amelyben a négyszeres aranylabdásnak július 31-én kell megjelennie a bíróságon. 

 

A spanyol ügyészség júniusban azzal gyanúsította meg Ronaldót, hogy 2011 és 2014 között 14,76 millió euró (4,5 milliárd forint) adót nem fizetett be az államkasszába. Ha a portugál válogatott csapatkapitányát bűnösnek találja a bíróság, legalább 15 hónapos börtönbüntetés várhat rá, amelyet azonban büntetlen előélete miatt valószínűleg nem kellene letöltenie.

 
(MTI)
Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Labdarúgás hírek
NB 1 foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share