Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Vámosok csaptak le Cristiano Ronaldóra

2017-07-13 10:57:16

Vámtisztviselők ellenőrizték annak a jachtnak a papírjait, amelyet Cristiano Ronaldo bérelt, és amelyen a Real Madrid portugál labdarúgója tartózkodott családtagjaival, barátaival együtt.

A spanyol adóhatóság szerint "rutinellenőrzés volt", amely az országhoz tartozó vizeken "gyakori a nyári időszakban". Így ellenőrzik a tulajdonost - és nem az éppen aktuális bérlőt -, hogy hajóbérléssel foglalkozó cégként megfelel-e a vonatkozó adószabályoknak.

 

A magazin képeket is közölt a Baleár-szigetekhez tartozó Formenteránál a jachtra felszálló, majd azt elhagyó vámtisztviselőkről. Az adóhatóság közlése szerint az ellenőrzésnek semmi köze nem volt Cristiano Ronaldo folyamatban lévő ügyéhez, amelyben a négyszeres aranylabdásnak július 31-én kell megjelennie a bíróságon. 

 

A spanyol ügyészség júniusban azzal gyanúsította meg Ronaldót, hogy 2011 és 2014 között 14,76 millió euró (4,5 milliárd forint) adót nem fizetett be az államkasszába. Ha a portugál válogatott csapatkapitányát bűnösnek találja a bíróság, legalább 15 hónapos börtönbüntetés várhat rá, amelyet azonban büntetlen előélete miatt valószínűleg nem kellene letöltenie.

 
(MTI)
Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci hírek
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share