Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Real: Ronaldo helyére Icardi jöhet

2017-12-01 13:40:16

Az évről évre visszatérő pletykák miatt valami tényleg lehet abban, hogy Cristiano Ronaldo nem érzi jól magát a Real Madrid csapatánál, és mivel már 32 éves, talán utoljára lesz lehetősége klubot váltani, ha tényleg akar. Mindeneste a Realt sem kell félteni, Madridban máris kitalálták, kit kell megszerezni a helyére.
Cristiano Ronaldo


Zinedine Zidane, a Real Madrid trénere mindenképpen meg szeretné erősíteni a csapat támadóalakzatát, és a leginkább Mauro Icardit szeretné megszerezi az olasz Internazionalétól. Viszont alaposan megnehezíti a dolgát, hogy a 24 éves argentin csatár nem nagyon akar eljönni Milánóból.

 

"Ha kapnék egy telefonhívást a Real Madridtól, fel se venném - mondta Icardi, mikor a spanyol klub érdelődéséről kérdezték. - Teszem a dolgomat kint a pályán, az ilyesmivel másoknak kell foglalkozniuk. Nincs mit mondanom."

 

Egy biztos, Zidane nincs könnyű helyzetben, mert a csapat nyáron eladta Álvaro Moratát a Chelea-nek, James Rodríguezt pedig kölcsönbe a Bayern Münchennek, így két fiatal játékos esett ki a támadóalakzatból.

 

Icardi ára a Marca szerint a legkevesebb 110 millió euró lehet, ennyi a kivásárlási ára.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Labdarúgás hírek
Foci hírek
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share