Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Már eldőlt volna, hogy Ronaldo nyeri az Aranylabdát?

2017-12-06 19:52:13

A Cristiano Ronaldóval szerződésben lévő sportszergyártó, a Nike minden évben, az Aranylabda-szavazás környéként új cipőt készít a játékosnak. A kiszivárgott képek szerint az idei cipőre rá van írva: Öt győzelem. Csak hát Cristiano Ronaldo eddig négyszer nyert...

Kiszivárogtak képek Cristiano Ronaldo legújabb cipőjéről, a Nike Mercurialról, amelyet a sportszergyártó az Aranylabda-szavazásra készített - mint ezt egyébként minden évben teszi. Azonban van egy kis gond az új csukával.

 

Ha a fotóknak hinni lehet, a cipő (amiből egyébként csak ezer pár készül) hátulján a következő felirat áll: "Quinto Triunfo", azaz "Öt győzelem". Ez alapján pedig felmerül a kérdés, hogy a Nike vajon a jövőbe lát? Ugyanis Cristiano Ronaldo nem öt Aranylabdát nyert eddig, hanem négyet, 2008-ban, 2013-ban, 2014-ben és 2016-ban, az idei díjátadó gála pedig csak csütörtökön lesz.

 

A legvalószínűbb magyarátaz persze az, hogy a Nike egyszerűen csak szeretett volna készíteni egy győzelmi cipőt, ezért rávarratta az ötödik győzelmet, hiszen csak ezer párról van szó. Egyébként könnyen lehet, hogy bejön a jóslat, de az elmúlt tíz évben a Nike nem volt ilyen bátor, és vagy nem készült ilyen cipő, vagy csak nem szivárogtak ki róla soha képek.

 

Mindenestre kérdés, mit szól ehhez a két rivális, Lionel Messi és Neymar.

 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Labdarúgás hírek
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share