Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Az évtized üzletét kötné a Real Madrid a Tom Brady és Phelps márkájával!

2017-02-14 13:43:03

Egyes tervek szerint a jövőben az Under Armour lenne a Real Madrid új mezszponzora.
A Real Madrid most még elképzelhetetlen az Adidas nélkül (Fotó: marca.es)

 A Marca kedden közölte a hírt, ami az elkövetkezendő hetekben alapjában rengetheti meg a Real Madridot, és talán alakíthatja át a labdarúgás bizonyos szegmenseit is: eszerint a királyi klub azt fontolgatja, hogy többéves együttműködés után szakít az Adidasszal, és helyette szerződést köt az Under Armourral.

A német sportszergyártó céggel még 1998-ban kötött mezszponzorációs megállapodást a Real Madrid, azóta a fővárosiak szerelése elképzelhetetlen a legendás „három csík” nélkül. A megállapodás elméletileg 2020-ig szól.

Most azonban Florentino Pérez klubelnök azt fontolgatja, hogy a klub jobban járna a világhírű amerikai sportszergyártó céggel, az Under Armourral, amely ráadásul évi 150 millió eurót fizetne a madridiaknak.

 

Az úszófenomén Michael Phelps az Under Armourra szavaz (Fotó: pinterest.com)


A Marca azonban felhívja a figyelmet arra is: nem elképzelhetetlen, hogy Pérez ennek a hírnek a bedobásával csak Adidasra szeretne egy kicsit ráijeszteni, és szeretne előnyösebb tárgyalási feltételeket kiharcolni klubja számára.

A népszerű amerikai világmárka már évek óta jelen van a sport világában, támogatja szinte az összes amerikaifutball-csapatot, egyénileg pedig az NBA-sztár Stephen Curryt, az úszófenomén Michael Phelpset, vagy az NFL-sztár Tom Bradyt is kiemelten szponzorálja.

A kérdés már csak az, hogy az Under Armour tipikusan amerikai imidzse vajon mennyire egyeztethető össze a Real Madrid konzervatív profiljával.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci eredmények
Foci hírek
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share