Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Ő lehet a Barcelona titkos igazolása

2017-12-03 13:49:57

A legújabb hírek szerint a Bacelona szép csendben leigazolta az egyik legnagyobb tehetségnek tartott brazil középpályást, Arthurt. A pletyka egy közös kép után indult el, amelyen a játékos már a klub mezét viseli.
Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo


Pénteken egy kép jelent meg Robert Fernandezről és Andre Curyról, a Barcelona igazgatóiról, amelyen a brazil Gremio 21 éves szupertehetségével, a középpályás Arthurral állnak közösen, a játékos pedig a klub mezét viseli.

 

Ami biztos, hogy a technikai igazgató múlt héten Dél-Amerikába utazott, hogy menézze Arthurt, aki idén Libertadores-kupa győzelemre vezette a Gremiót, amely 1995-ben nyerte meg utoljára a kontinentális sorozatot, és akinek egyébként ötvenmillió euró a kivásárlási ára.

 

A Diario Sport szerint Robert Fernandez együtt ebédelt a játékos képviselőivel, akikkel arról tárgyalt, hogy a játékos mielőbb a Camp Nouba költözzön. A játékos iránt egyébként megnőtt az érdeklődés, Odorico Roman alelnök elmondása szerint a Barca mellett az Internazionale és az Atletico Madrid is figyeli.

 

Mindenestre az a tény, hogy a Xavihoz és Andrés Iniestához hasonlított játékosról már kép is készült a Barcelona mezével, sokat elárul, mert könnyen lehet, hogy a katalánok szépen-csendben megállapodtak az ügynökével, Jorge Machadóval. Arthur szerződése egyébként 2021-ig szól a Gremióhoz.

 

 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci eredmények
Foci hírek
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share