Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Messi és Neymar összeillik!

2012-06-13 17:29:15

Jorge Messi szerint fia kedveli a brazil klasszist, és amondó: a duó remekelne együtt a Barcelonában.
Lionel Messi képességeit évek óta hasonlítják Maradona és Pelé tudásához, manapság pedig természetesen Cristiano Ronaldóval vetik össze futballját – de legújabban az új brazil csillag, Neymar az, akit az argentin zsenivel említenek egy lapon. Mi több, Pelé nemrég azt találta mondani: a Santos klasszisa komplettebb játékos a Barca háromszoros aranylabdás sztárjánál...

Nos, Messivel kapcsolatban az egyetlen jogos kritika az, amikor azt olvassák a fejére, hogy a nemzeti válogatottban nem olyan eredményes, mint a klubjában. A közelmúlt sikeres meccsei után viszont Jorge Messi, a futballista édesapja nyilatkozott.

 

 

A papa egyrészt kiemelte: fia nem rivalizál Neymarral, sőt, kedveli a brazil srácot, másrészt pedig elmondta, a támadó milyen boldog volt, hogy Argentína legyőzte Brazíliát.

"Leo azt mondta nekem, Neymar remek fickó – idézte a RAC1 Jorge Messit. – Beszéltek már egymással, és a fiam állítja: amellett, hogy remek játékos, klassz ember is."

Mivel a sajtó már egy ideje pedzegeti, hogy Neymar egyszer a Barcelona labdarúgója lesz, arról is beszélt: szerinte megférne egymás mellett a két fiú.

"Összeillenének! De most az a lényeg, hogy Leo a válogatott találkozókon úgy teljesített, mint ahogy azt tőle a Barca mezében megszoktuk. A brazilok ellen parádézott. Boldog is volt az eredmény miatt, és a játékával is elégedett lehetett."

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Labdarúgás hírek
Foci hírek
Premier League foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share