Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Messi: Coutinho jött, ők hárman menjenek

2018-01-08 21:52:49

Spanyol sajtóértesülések szerint Lionel Messi, a Barcelona legnagyobb sztárja megmondta a klub vezetőségének, ki az a három játékos, akitől Philippe Coutinho érkezése miatt még januárban megválhatnak.
Lionel Messi


Philippe Coutinho érkezésével a Barcelona problémái megoldódni látszanak a játékoskeretet illetően, a futballpályán mondjuk eddig sem voltak nagy gondjai, a spanyol bajnokságot magabiztosan vezeti, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében pedig a Chelsea csapatával csap össze.

 

A Diraio Gol információi szerint Lionel Messi, a csapat argentin sztárja kerek perec megmondta a vezetőségnek, ki az a három játékos, akitől szerinte még januárban meg kellene válni: Andre Gomestől, Aleix Vidaltól és Gerard Deulofeutól.


Előbbitől azért, mert a hírek szerint harmincmillió fontot fizetne érte a Tottenham Hotspur, így a pénzügyi egyensúly miatt jó lenne addig túladni rajta, amíg ennyit kaphatnak érte, az utóbbi kettőtől pedig azért, mert Messi szerint nem férnek meg egy játérendszerben a horvát Ivan Rakiticcsel.

 

Vidal iránt a spanyol Sevilla, Deulofeuért pedig az olasz Internazionale és az SSC Napoli érdeklődik.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci hírek
Foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share