Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Griezmann elképesztő fizetést kér a MU-tól

2018-01-08 11:10:51

Azzal, hogy Diego Costa visszatért az Atlético Madridhoz, szinte biztosra vehető, hogy Antoine Griezmann hamarosan távozik a klubtól, de a hírek szerint csak akkor hajlandó viszautasítani a Barcelona ajánlatát, ha óriás fizetést ad neki a Manchester United.
Antoine Griezmann nem félős, ha pénzt kell kérni


Antoine Griezmann tavaly nyáron már majdnem elhagyta az Atlético Madridot, de az átizazolási tilalom miatt végül a maradás mellett döntött, Diego Costa januári érkezésével azonban szinte biztos, hogy legkésőbb nyáron távozik.

 

Jelenleg a Barcelona és a Manchester United harcol a francia csatárért, és a katalánok tűnnek befutónak, a The Sun (egyébként mindig fenntartással kezelendő) értesülései szerint ugyanis Griezmann elképesztő heti fizetést kér az angoloktól.

 

José Mourinho és klubja eredetileg 290 ezer fontos heti fizetést ajánlott neki, ennyit kap Paul Pogba, a csapat és az egész Premier League legjobban kereső játékosa is, Griezmann azonban azt szeretné, ha ezt még 100 ezer fonttal megdobná a United.

 

Ez elképesztő követelés, soha senki nem keresett még heti 400 ezer fontot az angol bajnokságban, de ez is mutatja, hogy Neymar 222 millió eurós átigazolásával elszabadult a piac, és szinte követhetetlenül hatalmas összegek repkednek már a levegőben.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
NB 1 foci eredmények
Labdarúgás hírek
Foci hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share