Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Pirlo helyre tette az olasz kapitányt

2017-11-11 12:39:01

A volt klasszis középpályás szerint nem a játékvezetővel és a San Siróval kellene foglalkozni, hanem gólt kellene lőni.

Pirlónak nem tetszik, amit látott (fotó: The Idle Man)


 

A visszavonulását a napokban bejelentő világbajnok, Eb-ezüstérmes, kétszeres BL-győztes, 116-szoros olasz válogatott Andrea Pirlo nem igazán kímélte a Svédország elleni vb-pótselejtező első meccsén 1-0-s vereséget szenvedő olasz csapatot, és leginkább annak szövetségi kapitányát, Giampiero Venturát.

 

"Ez a csapat sokkal többre képes - mondta a Gazzetta dello Sportnak. – Nem a játékvezetőkkel kellene foglalkoznia, hanem azzal, hogy a csapat valahogy gólt lőjön."


Pirlo Ventura meccs utáni nyilatkozatára célzott, amelyben többnyire a játékvezetőkben kereste a hibát:

 

"Figyelembe véve azt, hogy mi történt a pályán, nem érdemeltünk vereséget. Gianluigi Buffonnak gyakorlatilag nem kellett védést bemutatnia, míg nekünk megvoltak a lehetőségeink, a kapufát is eltaláltuk. Remélhetőleg Milánóban nekünk is megengedi azt a játékvezető, amit nekik megengedett ma. Egy ilyen kiemelt téttel bíró mérkőzésen nem lehet ilyen felfogásban meccset vezetni. Ez persze nem kifogás, a döntetlen volt a minimum, amit megcéloztunk a kétmeccses párharcot figyelembe véve az első találkozón. Ennek ellenére a játékvezetőnek figyelmesebbnek kell lennie ezen a szinten” - mondta Ventura a meccs után.

 

A visszavágó kapcsán Pirlo azt mondta:

"Nem lesz könnyű Venturának három nap alatt felráznia csapatot. Rengeteget kell elemezni, videózni, valahogy meg kell találnia a megoldást, hogyan vívhatja ki a csapat a továbbjutást. Nagyon körültekintőnek kell lennie."

 

Ventura arról is beszélt, hogy a San Siro 80 ezer szurkolója előtt egészen más meccs lesz, mint Solnában volt. Erre Pirlo így replikázott:

"Sohasem láttam még olyat, hogy egy stadion lelátója gólt lőtt volna." 

 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
Foci eredmények
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share