Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Nagy Ádám: Nem nyugszom bele a helyzetbe!

2017-10-11 17:39:02

Nagy Ádám, a magyar válogatott középpályása nagyon nehéznek nevezte a jelenlegi időszakot, amiért nem kap játéklehetőséget olasz élvonalbeli klubjában, a Bolognában.
Nincs könnyű helyzetben (Fotó: eurosport.com)


A 22 éves középpályás az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban emlékeztetett rá, hogy a Ferencváros első csapatánál és az olasz együttesnél is szerencsés helyzetben volt, hiszen szinte rögtön alapemberré vált, ezért a mostani mellőzés újdonság számára.

"Próbálok mindent megtenni az edzéseken, hogy visszakerüljek a csapatba, mert nem szeretnék ennyivel megelégedni, sokkal nagyobbak a céljaim" - nyilatkozta. Hozzátette, nem esnek jól neki, amiket mondanak és írnak róla mostanság, de arra törekszik, hogy rácáfoljon a kétkedőkre.

Nagy a 2015/16-os idényben a Ferencváros színeiben 25 NB I-es meccsen szerepelt, a következő szezonban a Bolognában ugyanennyi találkozón kapott lehetőséget a Serie A-ban, a mostani évadban viszont még egyszer sem léphetett pályára az olasz élvonalban.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci eredmények
Labdarúgás hírek
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK
2017-10-12 17:07:04

olics hozzászólása:

Én is úgy gondolom hogy a válogatottnak nem egy szeretetszolgálatnak kéne lennie ahol az embernek játéklehetőséget adnak , de sajnos jelenleg nincs helyette minőségibb középpályás.
2017-10-11 17:56:27

Georg2043 hozzászólása:


Nagy Ádám nem kreatív, nem építi a támadást, a kapott labdát , általában a hozzá legközelebb álló játékoshoz passzolja, "ALIBI PASSZ ",védekezése gyenge, ha rávezetik a labdát könnyen lefordulnak róla . A Bologna erre rájött, mióta Nagy nem játszik,jönnek a győzelmek.Jelenleg nincs helye a válogatottban, súlyos hiba a válogatottban szerepeltetni.

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share