Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Nagy Ádám: Nem nyugszom bele a helyzetbe!

2017-10-11 17:39:02

Nagy Ádám, a magyar válogatott középpályása nagyon nehéznek nevezte a jelenlegi időszakot, amiért nem kap játéklehetőséget olasz élvonalbeli klubjában, a Bolognában.
Nincs könnyű helyzetben (Fotó: eurosport.com)


A 22 éves középpályás az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban emlékeztetett rá, hogy a Ferencváros első csapatánál és az olasz együttesnél is szerencsés helyzetben volt, hiszen szinte rögtön alapemberré vált, ezért a mostani mellőzés újdonság számára.

"Próbálok mindent megtenni az edzéseken, hogy visszakerüljek a csapatba, mert nem szeretnék ennyivel megelégedni, sokkal nagyobbak a céljaim" - nyilatkozta. Hozzátette, nem esnek jól neki, amiket mondanak és írnak róla mostanság, de arra törekszik, hogy rácáfoljon a kétkedőkre.

Nagy a 2015/16-os idényben a Ferencváros színeiben 25 NB I-es meccsen szerepelt, a következő szezonban a Bolognában ugyanennyi találkozón kapott lehetőséget a Serie A-ban, a mostani évadban viszont még egyszer sem léphetett pályára az olasz élvonalban.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Labdarúgás hírek
Foci hírek
Premier League foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK
2017-10-12 17:07:04

olics hozzászólása:

Én is úgy gondolom hogy a válogatottnak nem egy szeretetszolgálatnak kéne lennie ahol az embernek játéklehetőséget adnak , de sajnos jelenleg nincs helyette minőségibb középpályás.
2017-10-11 17:56:27

Georg2043 hozzászólása:


Nagy Ádám nem kreatív, nem építi a támadást, a kapott labdát , általában a hozzá legközelebb álló játékoshoz passzolja, "ALIBI PASSZ ",védekezése gyenge, ha rávezetik a labdát könnyen lefordulnak róla . A Bologna erre rájött, mióta Nagy nem játszik,jönnek a győzelmek.Jelenleg nincs helye a válogatottban, súlyos hiba a válogatottban szerepeltetni.

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share