Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Buffon: Rolexeket vettem, nem mérkőzést!

2012-06-02 17:23:49

Állítása szerint Rolex-órákért és nem egy manipulált mérkőzésért fizetett 1,5 millió eurót egy pármai férfinek Gianluigi Buffon. Az olasz válogatott kapusa tagadja a bundávadat.
 

3-0-s vereséget szenvedett az olasz válogatott Oroszország ellen, ami egy héttel a kontinenstorna rajtja előtt nem túl biztató rá nézve. A mérkőzésen lecserélt Gianluigi Buffont a RAI televeziós társaság kapta mikrofonvégre, de nem csupán az oroszországi találkozóról kérdezték. A riporter ugyanis szóba hozta a héten újabb hullámokat vert bundabotrányt, és a híresztelést, miszerint a Juventus kapusa is érintett lehet az ügyben. Buffont azzal gyanúsítják (nem hivatalosan), hogy 1,5 millió eurót fizetett egy pármai férfinak, aki köztudottan internetes fogadásokkal foglalkozik. Buffont nem tagadta az összeg nagyságát, és azt sem, hogy ismeri az forgó illetőt, ám egészen más magyarázatot adott az üzletkötésre.

- Nem bundáztam! Nincs közöm az ügyhöz! Ettől az embertől egy Rolex-óragyűjteményt vásároltam, semmi másról nincs szó - jelentette ki Buffon. - Mellesleg akár órákat, akár házakat veszek, senkinek nincs hozzá semmi köze.

Érdekesség, hogy Buffon is játszott azon a 2007-es budapesti találkozón, amiről a héten elterjedt, hogy talán manipulálták. Egyes hírek szerint az olasz válogatott 3-1-es vereségére hatalmas összegű fogadások érkeztek a meccs második félidejében.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
Foci eredmények
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share