Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

A pofátlanság határán: Ventura nem mondott le!

2017-11-14 08:22:20

Egész Olaszország a fejét követeli, de a szövetségi kapitány a szövetség döntésére vár.
"Minden a tervek szerint történt, csak..." (fotó. AFP)

 


 

Mindenki biztos volt benne, hogy az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Gian Piero Ventura  lemond a drámai, történelmi kiesés után, mivel Olaszország története során másodszor, 60 év után először marad le a vb-ről a Svédország elleni pótselejtezős kudarc (0-1, 0-0) után.

 

A meccs után a kapitány egy órát váratta az újságírókat - mindenki azt hitte, hogy már a felmondását intézi - , csak utána ment be a kötelező sajtótájékoztatóra, ám általános döbbenetre nem mondott le.

 

„Nem mondtam le, mert még nem is beszéltem az elnökkel. Azért értem ilyen későn a sajtótájékoztatóra, mert a játékosaimat köszöntöttem. Nagyon nehéz megemészteni ezt az eredményt. Meg voltam győződve arról, hogy hozzuk ezt a meccset, és ez a mérkőzés megmutatta, hogy semmi sincs eltörve az olasz válogatottnál. Sajnálom, mert a stadionban uralkodó hangulatban igazán átélhettem, milyen az olasz válogatottat vezetni, és egyben köszönöm a szurkolók támogatását. Megérdemeltük volna a kijutást? Ezzel nem is érdemes foglalkozni. A svédek elleni pótselejtezőig a tervek szerint mentek a dolgok, ám két mérkőzésen nem sikerült betalálnunk. Bocsánatot kérek az összes olasztól az eredmény miatt, hiszen az eredmény az, ami számít. Hogy folytatom-e a nemzeti csapatnál, részt veszek-e az újjáépítésben? Nem én hozom meg a döntést, és most nem is vagyok olyan hangulatban, hogy erről beszéljek. Találkozunk a szövetség vezetőségével, a megbeszélés eredményét pedig elfogadom”  - fogalmazott Ventura, aki láthatóan gyakran olvassa a magyar edzők nyilatkozatait.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Labdarúgás hírek
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Premier League foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share