Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Új ajánlat CR-ért: Életed végéig kapsz sört, csak gyere!

2017-06-19 20:39:52

Lassan ott tartunk, hogy mindenki le akarja igazolni a Real Madridnál elégedetlen Cristiano Ronaldót. Most a német harmadosztályú Fortuna Köln jelentkezett be a négyszeres aranylabdásra, jelezve, hogy pénze ugyan nincs, de ad a portugálnak annyi sört, amennyit csak akar, méghozzá egész életében. Elgondlkodtató ajánlat...
Cristiano Ronaldo vajon elgondolkozik az ajánlaton?A sztori már jól ismert: Cristiano Ronaldo pár napja megszellőztette, hogy el akarja hagyni a Real Madridot, mert megharagudott a szurkolókra, akik kifütyülték, és az adóhatóságra, amely vizsgálatot indított ellene.

 

Azóta el is indult a találgatás, hogy melyik klub vásárolhatja meg, a Manchester Unitedet és a Paris Saint-Germaint emlegetik első helyen, majd a kínai ligát, a játékossal szintén hírbe hozott német Bayern München pedig már reagált, hogy kacsa az egész, esze ágában sincs CR-t leigazolni.

 

De a harmadligás (és ott is csak a 16.) Fortuna Köln azért megvédte Németország becsületét, és minden mindegy alapon ajánlatot tett Ronaldónak a Twitteren: "Hé, Cristiano, mi éppen csatárt keresünk. Pénzünk az nincs, de egész életedre el tudunk látni Kölsch márkájú sörrel."


Cristiano Rolnaldo még nem reagált, biztosan gondolkozik az ajánlaton...

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Labdarúgás hírek
Foci hírek
Foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share