Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Robben: Nincsenek jó emlékeim a Realról

2017-12-04 18:34:37

A holland saját bevallása szerint csalódottan távozott a Real Madridtól.
Arjen Robben nem tudta megvalósítani álmát Madridban (Fotó: marca.es)


Arjen Robben a 2007 és 2009 között volt a királyi gárda játékosa, és bár ez idő alatt voltak jó periódusai, a sok sérülés, amit madridi pályafutása során elszenvedett, rányomta a bélyegét a teljesítményére. A holland villám ezt maga is elismerte egy a napokban adott interjújában.

- Az egyik nagy álmom volt, hogy a legmagasabb szinten játszhassak a Bajnokok Ligájában. A Real Madridnak fantasztikus eredménysora van ebben a sorozatban is, így az egyik vágyam vált valóra, amikor ide kerültem. A cél az volt, hogy megnyerjem a csapattal a Décimát. Két évet húztal le a spanyol fővárosban, de nem sikerült teljesítenünk a célt. Nehéz időket éltem át, és sosem jutottunk igazán messzire a sorozatban, így nem őrzök jó emlékeket erről az időszakról - vallotta be az UEFA.com-nak adott interjújában.

A Realtól történő távozásáról azt mondta:

- Abban a pillanatban visszalépésnek éreztem, hogy távoztam Madridból. A Bayern ugyanis nem volt olyan sikeres a Bajnokok Ligájában az azt megelőző években, az én célom pedig az volt, hogy a lehető legmagasabb szinten szerepelhessek.

Végül hozzátette, hogy a Bayernnel aztán csak megvalósította régóta dédelgetett álmát: Jupp Heynckes vezetésével a bajorokkal megnyerte a legrangosabb európai kupasorozatot. - Valóra vált az álom - fűzte hozzá.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Labdarúgás hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share