Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

A foci már a gazdagoké: meccshotel a stadionban

2018-02-12 19:06:32

A Bayern München pár napja hivatalosan is bejelentette, hogy szerződést kötött a Mariott hotelhálózattal, aminek máris megvan az eredménye az Allianz Arénában. Íme a gazdagok kontra futballszurkolók harcának újabb fejezete.
Ilyen az új szolgáltatás


Nem csalás, nem ámítás, a Bayern München szerződést kötött a Marriott szállodalánccal, a megállapodás értelmében pedig a fenti képen látható, franciaággyal felszerelt luxusszobákból lehet majd nézni a bajor csapat meccseit - mindezt élőben, a stadionban.

 

Persze, értjük mi, hogy a 75 ezer fő befogadására képes Allianz Arénában így is marad elég hely a szurkolóknak, de túllendülve azon, hogy így is minden hazai Bayern-bajnoki teltházas, ez a döntés újra csak azt jelenti, hogy a futballmeccseket ma már inkább a gazdagoknak és a futballsznoboknak rendezik.

 

Ha rövidek akarnánk lenni, azt mondhatnánk, aki pihenni akar, az feküdjön le otthon, aki meg élőben meccset nézni, az menjen ki a lelátóra, mert a kettő ötvözésének szurkolói szempontból semmi értelme nincsen.

 

A szobához jár majd vacsora és különleges koktélkínálat is, az árat még nem hozták nyilvánosságra, de úgy sejtjük, nem sokan engedhetik majd meg maguknak. Abban pedig biztosak vagyunk, hogy akik kivesznek egy ilyen szobát, azoknak nem sok közük van a futballhoz, pláne a szurkoláshoz.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Labdarúgás hírek
NB 1 foci eredmények
Foci hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share