Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Puskás sörrel koccintottak a magyar Real-drukkerek

2014-10-18 18:59:24

Közös meccsnézésre hívták főszerkesztőnket, Szöllősi Györgyöt és szerkesztőnket, Tóthpál Zoltán a SamsungSport Klub szervezői. A programnak a Samsung Electronics Magyar Zrt budapesti SMART&Prémium Megoldások Központja adott otthon, ahol a résztvevők Puskás sörrel koccintottak a Real Madrid Levente elleni ötgólos sikerére.





Főszerkesztőnk, Szöllősi György is részt vett a rendezvényen (fotó:samsungsport.hu)



- Ez már a harmadik ilyen rendezvényünk, és nagyon örülünk neki, hogy ezúttal is ilyen sokan látogattak el ebbe a csodálatos központba. Klubunknak az a célja, hogy ezen az impozáns helyszínen a modern technológia lehetőségeit kihasználva, ívelt UHD tévén igazi csúcsmeccseket nézve, időnként egy kicsit összehozza a minőségi futball hazai kedvelőit. Nagy Chelsea-drukker úszó klasszisunk, Cseh László személyében az első, májusi SamsungSport Klubban is volt egy kiváló világbajnok sztárvendégünk, és a mércét a két héttel ezelőtti „Dupla VIP Meccsnézésen” sem adtuk lejjebb: akkor Pietro Vierchowod látogatott el hozzánk, aki tagja volt az 1982-ben foci vb-t nyerő olasz válogatottnak. Ezúttal a – szintén a Samsung által támogatott – Real Madrid Levante elleni bajnoki meccsén volt a sor, és a program szervezése kapcsán igyekeztünk minden olyan érdekességgel előállni, ami a Bajnokok Ligája-győztes sztárcsapatot hazánkhoz fűzi – mondta Szűcs Tamás, a SamsungSport.hu főszerkesztője.


Ha egy magyar embert megkérdezünk, hogy mit tud a Real Madridról, egyvalaki biztosan az eszébe jut: Puskás Ferenc! A legendás Aranycsapat klasszisának csodálatos pályafutásáról és kalandos életéről szóló könyv szerzője, Szöllősi György is jelen volt a szombat délutáni meccsnézésen.
- Tudni kell, hogy a Barcelonával kapcsolatban is elfogult vagyok, mégpedig pozitív irányban. 19 éves koromban Czibor Zoltánnal közösen írtunk egy könyvet, ami a halála után jelent meg. A madridizmusom egyértelműen Puskás Ferenchez, illetve a róla írt könyvhöz kapcsolódik. Büszkeséggel tölt el, hogy részt vehettem a madridi Puskás-hetek szerevezésében, amelynek keretében az Öcsi bácsiról relikviáiból létrehozott kiállítást ötvenezren tekintették meg, és a Real ifjúsági edzőközpontja előtt felállított Puskás-szoborra is. Mi, magyarok büszkék lehetünk, hogy leghíresebb honfitársunk olyan ember volt, akiről mindenkinek a virtuozitás, a sikerek és az emberi nagyság jut eszébe – mondta a Puskás Intézet igazgatójaként is tevékenykedő Szöllősi György.


Eljött a rendezvényre Tóth-Zele József is, aki utánpótlásedzőként egy évig dolgozott a blancóknál. Az idős magyar szakember Lisszabonból látogatott haza fővárosunkba, és örömmel fogadta el a SamsungSport.hu meghívását.
- Játékosként természetesen messze voltam Puskás Ferenc tehetségétől, így "csak" az Atlético Madridig jutottam. A Real-legenda, Carlos Santamaria biztatására elvégeztem az edzői tanfolyamot, és egy évig dolgoztam a utánpótlásedzőként a klubnál. Szerénytelenség nélkül állíthatom, kivételes korosztály került ki a kezem alól, elég itt Camacho, Butragueño, Míchel vagy éppen Martín Vázquez nevét említenem. Később az volt a feladatom hogy alsóbb osztályú csapatokból irányítsam a tehetségeket a Realhoz.


Az eseményen mintegy harminc meghívott hazai Real-szimpatizáns is részt vett. A Real Madridnak szurkolni Gyertyánági András szerint minden magyar ember számára különleges érzés.
- 2009-ben alakultunk, jelenleg több, mint kétszáz tagunk van. Jelen vagyunk a legnépszerűbb közösségi portálon is, ahol körülbelül negyvenezer magyar madridistát sikerült összehoznunk. Külön büszkeség, hogy Puskás Ferenc özvegye elfogadta felkérésünket, és az egyesület tiszteletbeli tagja lett. Elnökünk, Dévai Márk Mardidban él, ami nagyon megkönnyíti, hogy a helyszínen is tmeg tudjuk tekinteni kedvenc csapatunk meccseit – mondta a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület képviselője, Gyertyánági András.



Puskás egykori csapatának győzelméhez Puskás sör dukált


Ami pedig a találkozót illeti: nos, a blancók igazán kitettek magukért: Ronaldo duplája mellett, Javier Hernández, James Rodríguez és Isco góljaival 5-0–ra verték a Levantét. A hazai Real-hívek így a vidám anekdotázások közepette boldogan koccintottak kedvenceik sikerére a legendás Öcsi Bácsi nevét viselő Puskás sörrel, amely az október 23-i nemzeti ünnepet követően kerül a boltokba.


A samsungsport.hu teljes beszámolóját ide kattintva tudod elolvasni.





Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
NB 1 foci eredmények
Foci hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »



Bookmark and Share