Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Marko Nikolics: „A játékosok energiadobozai már a vége felé járnak”

2017-08-07 14:43:16

Kissé meglepő nyilatkozatot tett a Videoton szakvezetője a Mezőkövesd elleni győztes mérkőzés után. 
 

 

Van ok az örömre... (Fotó: vidi.hu)


 

„Harmincöt nap alatt a tizedik mérkőzésünket játszottuk, ebből a ritmusból fakad az, hogy a játékosok energiadobozai már a vége felé járnak. A hozzáállásuk viszont ismét kiváló volt, harcoltunk végig, úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk, gratulálok minden játékosnak.”

 

„A Budapest Honvéddal együtt ott vagyunk a tabella élén, bejutottunk az Európa Liga rájátszásába, szóval jól sikerült a szezonkezdet. A második félidőben volt egy időszak, amikor megremegett a csapat, de cseréltünk, és ezt követően a hajrában sikerült befejeznünk a meccset. Az említett periódust leszámítva kontrollálni tudtuk a találkozót, jól passzoltunk, helyzeteket alakítottunk ki és nem engedtük lehetőségekhez a Mezőkövesdet. A hazaiaknak köszönjük szépen a vendéglátást, és sok sikert kívánunk nekik a folytatáshoz! A jövő héten nincs hétközi találkozó, így az edzések mellett a regenerációnak is nagy szerepe lesz a programban.”

 

(Forrás: vidi.hu)

 

Mindehhez csak annyit fűznénk hozzá: Cristiano Ronaldo 70-80 tétmeccset játszik egy szezonban. S nem a Mezőkövesd vagy a Balmazújváros ellen...

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Foci hírek
Foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share