Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Jelentősen átalakul a Videoton

2018-01-10 10:39:30

Marko Nikolics vezetőedző már az őszi idény végén (nyilván ebbe az is közrejátszott, hogy az utolsó két fordulóban vereséget szenvedtek a Ferencvárostól és a Haladástól, így lecsúsztak az első helyről) beígérte: a holt idényben nagy tisztogatásba kezd.
 

Henty, Suljic: fényből az árnyékba... (Fotó: vidi.hu)


S az ígéretét úgy tűnik, be is tartja, hiszen a mozgolódás elkezdődött: a tartalékkapus, Horváth Tamás visszatért Mezőkövesdre, nem meglepő az elmúlt időszakban rendkívül kevés lehetőséget kapó Barczi Dávid, valamint az őszi idény során is többször nagyot bakizó Fejes András elküldése.
 

 

Az viszont nagy durranás, hogy a bajnokság első felében alapembernek számító Ezekiel Hentytől is elköszönnének (a nigériaival állítólag hozzáállásbeli problémák adódtak), valamint a már magyar állampolgár Suljic Asmirra sem számítanak.
 

 

Hentyért állítólag már be is jelentkezett a Slovan, de az arab világból is érdeklődnek iránta, így a Videoton várhatóan jó pénzért tudja értékesíteni a gólerős, higany mozgású csatárt.
 

 

S a sornak még nincs vége, ugyanis a válogatott Szolnoki Rolandra sem számít a szakvezetés: a 25 éves védő minden valószínűség szerint visszatér anyaegyesületéhez, a Puskás Akadémiához.
 

 

Már csak órák hiányoznak, hogy hivatalossá váljon a Legia Warszawától hazatérő Nagy Dominik kölcsönbe vétele (a válogatott középpályásnak 2021-ig van érvényes megállapodása a varsóiakkal), s a végére hagytunk még egy nagy bombát: a Sport Plusz már az elmúlt év végén megszellőztette, hogy a Vidi mindenképpen meghatározó képességű labdarúgókkal erősítene; így került képbe Székesfehérváron a Csangcsun Jataj válogatott játékosa, Huszti Szabolcs.
 

 

Kíváncsian várjuk a fejleményeket…
 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
NB 1 foci eredmények
Foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share