Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Vancsa Miklós: Ha valaki jó szándékú volt, akkor azok mi voltunk!

2017-01-07 11:33:09

Mint azt honlapunk is megírta, a korábbi válogatott középpályás a legnagyobb közösségi oldalon búcsúzott el a Vasastól, mivel állítása szerint a klub egyoldalúan bontotta föl a szerződését. A Vasas ügyvezetője szintén a Facebookon reagált Czvitkovics Péter szavaira, amit tartalmi változtatás nélkül közlünk.
 

Amikor még teljes volt az összhang... (Fotó: vasasfc.hu)

 

 

„Sziasztok! Akkor Cicóról! 2015 őszén többször érezte a térdét Czvitkovics Péter, akit arra kértem, hogy 2015 decemberében műttesse meg, s akkor februárban már a csapat rendelkezésére állhat, nehogy a felkészülés idején, a műfüvön előjöjjön, és mondjuk februárban tartsunk ott, hogy meg kell operálni. Akkor Cicótól azt a választ kaptam, hogy két injekcióval április végéig kibírja a térde, és az Európa-bajnokság miatti hosszabb nyári szünetben sort kerít a műtétre.


Nos, természetesen sajnos igazam lett (csináltam én is ezt a sportot), és februárban azzal állt elő, hogy menthetetlenül meg kell műteni a lábát. Tényleg mellékesen teszem hozzá, hogy 2015 decemberében luxusnyaralásra utazott... (igaz, alapvetően semmi közöm hozzá, de talán a halasztásnak van). A klub benyelte, és fizetett a szerződésben foglaltak szerint, azzal a tudattal, hogy áprilisban, az utolsó fordulókban teljesen rendben lesz, és tud segíteni a bennmaradás kiharcolásában – Cicó állítása szerint. Sajnos Peti lába nem jött rendbe az egész tavaszi szezonban, hogy ez orvosi hiba vagy nem, én nem tudom, de az orvost nem a klub javasolja, saját döntése volt.


A 2014 februárjában kötött szerződésünkben kikötöttük, hogy 2016 nyarán mindkét fél mondhatja, nincs tovább, tehát mi is és Cicó is mondhatta volna, hogy nincs tovább, ennek ellenére, bár anyagi jellegű változtatásokkal, de érvényben hagytuk a szerződést mindketten. Az őszi idény első része továbbra is jórészt rehabilitációval telt el, és mindenki bízott abban, hogy Cicó rendben lesz, ami nagyjából nyár végére be is következett. Az ezt követő időszakban a bajnoki mérkőzéseken egy alkalommal volt kezdőjátékos, valamint négyszer csereként jutott szóhoz.Az őszi szezon befejeztével beszélgetésre invitáltam Cicót, mint ahogy sok mást is a csapatból, és meg is beszéltünk egy időpontot, amelyet a találkozó előtt egy órával lemondott az ügyvédje javaslatára. Ekkor én, élve a szerződésben foglalt megegyezéssel, mivel nem szerepelt a tétmérkőzések ötven százalékán, hivatalosan is felbontottam a szerződését, amit postára is adtam. Igaz, és sajnálom, hogy ez pont karácsony előtt történt, ám jogilag az időpontot tekintve csak ekkor tehettem meg, az már egy másik kérdés, hogy a szeretet ünnepe volt a fontos Petinek vagy az újabb nyaralás (amihez megint csak nincs közöm)...Szóval ha valaki úgy érzi, hogy a klub inkorrekt volt Cicóval, az szóljon. Az általa nagyon sajnált edzőire nemrégiben a klub fizette be, tehát ha valaki jó szándékú volt vele, akkor azok mi voltunk! Nem kívánok tovább az üggyel foglalkozni, de a tisztánlátás érdekében ez a teljes igazság!


Egyéb dolgokkal nem kívánok foglalkozni, miszerint nem tudattam Michaellel a dolgot, csupán annyi, hogy egyelőre még én vezetem ezt a klubot, a Vasas érdekeit szem előtt tartva természetesen tájékoztattuk edzőnket, csak nem tudtunk gyorsabbak lenni Cicónál!


A klub abban a reményben, hogy ezen az egyoldalú szerződésbontáson a napokban változtatunk közös megegyezéssel, nem adott ki semmilyen hírt, de a mai napon vártuk, hogy kijön a Fáyba Cicó, legalább a társaitól elköszönni.
Szebb lett volna, mint itt az fb-n... Hajrá, Vasas!"

 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Foci eredmények
Foci hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share