Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Thomas Doll: „Nem szoktam ennyire kritikus lenni, de…”

2017-08-07 00:08:57

A Ferencváros vezetőedzője a Debrecen elleni idegenbeli döntetlen (0-0) után szokatlanul éles hangnemben kritizálta játékosait a klub honlapján.
 

Gera (is) nagyon hiányzott a csapatból... (Fotó: fradi.hu)


 

„Rövidre fogom a mondandómat, mert ha mindent elmondanék, ami most kavarog bennem, az nem biztos, hogy jó lenne… Két olyan csapat játszott ma egymás ellen, amelyek között, a játékot illetően nem volt nagy különbség. A Debrecen hozzáállása teljesen érthető, a második pontjukat szerezték meg, küzdenek minden egyes mérkőzésen.”


„A mi teljesítményünk azonban ma nagyon távol állt attól a profi labdarúgástól, ez pedig különösen a múlt heti, remek szereplésünk tükrében bántó. Azt hiszem, jobb lesz, ha ezt az egészet hagyjuk kicsit ülepedni, megbeszélem a játékosokkal, és megyünk tovább. Összességében bár nem rossz Debrecenből egy ponttal távozni, néhány játékosomnak azonban el kell gondolkodnia.”


„Elképesztően sok volt a kisebb-nagyobb hiba, labdavesztés, néha olyan érzésem volt a meccset nézve, mintha flippereznénk… Nem szoktam ennyire kritikus lenni, lehet, hogy elnézést kell majd kérnem néhányuktól, lehet, hogy tényleg nagyon meleg volt, de bántó, hogy lehetőségünk lett volna előrelépni a tabellán, ehelyett három órát utaztunk ide, ezért a játékért. Sajnálom ezt a mérkőzést, és elnézést kell kérnem a szurkolóktól az egész csapat nevében.”

 

(Forrás: fradi.hu)

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
Foci hírek
Labdarúgás hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share