Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Thomas Doll: Kevés volt bennünk az átütő erő

2017-07-17 08:11:22

A Ferencváros vezetőedzője értékelte a Puskás Akadémia FC elleni találkozót.
Thomas Doll nem volt elégedett a döntetlennel (Fotó: Fradi.hu)


Vasárnap a Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia FC ellen az NB I-ben. A találkozót követően Thomas Doll a következőképpen értékelte a látottakat:

– Ez nem volt egy jó meccs – kezdte Thomas Doll -, lehetett látni, hogy a csütörtöki mérkőzést követően valamelyest fáradt volt a csapat. Sok rossz döntést hoztak a játékosok, ennek az lehetett az oka, hogy fejben fáradtak voltak. A fiúk akartak, ez lehetett látni a mérkőzés előtt, de a félidőben is. Kevés volt az átütő erő bennünk, volt olyan játékos, akinek többet kellett volna mutatnia. Ez nem egy előnyös helyzet, amikor egy ilyen csütörtöki mérkőzést követően hátrányba kerülünk… A második félidőben igyekeztek a játékosok, de az utolsó harmadban ez kevés volt. Ezt követően arra is kellett figyelni a találkozó utolsó negyedórájában, hogy tíz emberrel ne veszítsük el ezt a találkozót. Arra kell ügyelnünk, hogy megint friss legyen a csapat. Egy picit lehet, hogy megtörte a fiúkat a csütörtöki, kétgólos előnyből elveszített meccs, lehet, hogy nem mindenki tudta ezt feldolgozni. Ezt a két pontot már nem tudjuk visszahozni, de mindent megteszünk a jövőben, hogy sikeresek legyünk.

Hajnal Tamás állapotáról a német szakember azt mondta:

– Tamást elvitte a mentő a kórházba. Megkaptuk a visszajelzést, hogy szerencsére nincs baj. Ez a legfontosabb, és emiatt nagyon boldogok vagyunk. Abban reménykedünk, hogy nemsokára elkezdhet újra edzeni.

Újságírói kérdésre válaszolva pedig Varga Rolandról elmondta:

– Jelenleg Varga Rolandot „fegyverként” lehet használni. Ha megnézzük az utolsó szezonbeli mérkőzéseket, akkor sok mérkőzésen gólt szerzett. De persze, nem támaszkodhatunk csak Varga Roland szabadrúgásaira. Támadásban nagyobb átütőerő kell, ezekbe a szituációkba százszázalékos meggyőződéssel kell belemenni. De való igaz, úgy gondolom, hogy Varga Roland nagyon jó formában van 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
NB 1 foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Foci hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share