Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Thomas Doll: Kevés volt bennünk az átütő erő

2017-07-17 08:11:22

A Ferencváros vezetőedzője értékelte a Puskás Akadémia FC elleni találkozót.
Thomas Doll nem volt elégedett a döntetlennel (Fotó: Fradi.hu)


Vasárnap a Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia FC ellen az NB I-ben. A találkozót követően Thomas Doll a következőképpen értékelte a látottakat:

– Ez nem volt egy jó meccs – kezdte Thomas Doll -, lehetett látni, hogy a csütörtöki mérkőzést követően valamelyest fáradt volt a csapat. Sok rossz döntést hoztak a játékosok, ennek az lehetett az oka, hogy fejben fáradtak voltak. A fiúk akartak, ez lehetett látni a mérkőzés előtt, de a félidőben is. Kevés volt az átütő erő bennünk, volt olyan játékos, akinek többet kellett volna mutatnia. Ez nem egy előnyös helyzet, amikor egy ilyen csütörtöki mérkőzést követően hátrányba kerülünk… A második félidőben igyekeztek a játékosok, de az utolsó harmadban ez kevés volt. Ezt követően arra is kellett figyelni a találkozó utolsó negyedórájában, hogy tíz emberrel ne veszítsük el ezt a találkozót. Arra kell ügyelnünk, hogy megint friss legyen a csapat. Egy picit lehet, hogy megtörte a fiúkat a csütörtöki, kétgólos előnyből elveszített meccs, lehet, hogy nem mindenki tudta ezt feldolgozni. Ezt a két pontot már nem tudjuk visszahozni, de mindent megteszünk a jövőben, hogy sikeresek legyünk.

Hajnal Tamás állapotáról a német szakember azt mondta:

– Tamást elvitte a mentő a kórházba. Megkaptuk a visszajelzést, hogy szerencsére nincs baj. Ez a legfontosabb, és emiatt nagyon boldogok vagyunk. Abban reménykedünk, hogy nemsokára elkezdhet újra edzeni.

Újságírói kérdésre válaszolva pedig Varga Rolandról elmondta:

– Jelenleg Varga Rolandot „fegyverként” lehet használni. Ha megnézzük az utolsó szezonbeli mérkőzéseket, akkor sok mérkőzésen gólt szerzett. De persze, nem támaszkodhatunk csak Varga Roland szabadrúgásaira. Támadásban nagyobb átütőerő kell, ezekbe a szituációkba százszázalékos meggyőződéssel kell belemenni. De való igaz, úgy gondolom, hogy Varga Roland nagyon jó formában van 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
Foci eredmények
Foci hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share