Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook    RSS
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Leonel Pontes: Már a Ferencváros elleni bajnokira készülünk!

2017-01-11 10:21:40

Mint arról honlapunk is beszámolt: már az alapozás első napjaiban robbant a bomba a Debrecennél, legalábbis ami a játékoskeretet illeti. 
 

Eddig nem sok ok volt az örömre... (Fotó: amigeleken.hu)

 

 

Ugyanis a szakmai stáb döntése alapján nem számítanak a továbbiakban Szakály Péter csapatkapitány, Geoffrey Castillion, Ognjen Djelmic, Kuti Krisztián és Balogh János szolgálataira. A vezetőedző a klub honlapjának nyilatkozott a felkészülési tervről, igaz: sok újat nem tudtunk meg belőle…

Leonel Pontes az alábbiakat közölte:

- Hat hetünk van az idei első bajnoki meccsünkig, február közepén a Ferencvárost fogadjuk a Nagyerdei Stadionban. Már erre az összecsapásra is készülünk természetesen. Az egy hónap alatt sokat edzünk majd, edzőmérkőzéseket is játszunk, valamint edzőtáborba utazunk Portugáliába. Ez mind a klubnak, mind a játékosoknak fontos, hisz a külföldön való alapozás is segíti a felkészülésünket. Nagyon jó tavaszi szezont kell nyújtanunk, és ami a leglényegesebb, maximálisan fel kell készülnünk a bajnokságra. Szerencsére most több időnk lesz együtt dolgozni, mint amikor augusztusban átvettem a csapatot. A keretet szeretnénk két-három minőségi játékossal erősíteni, akikkel hatékonyabbak leszünk. 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Premier League foci eredmények
Labdarúgás hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »

Hirdetés


Bookmark and Share