Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Leonel Pontes: Már a Ferencváros elleni bajnokira készülünk!

2017-01-11 10:21:40

Mint arról honlapunk is beszámolt: már az alapozás első napjaiban robbant a bomba a Debrecennél, legalábbis ami a játékoskeretet illeti. 
 

Eddig nem sok ok volt az örömre... (Fotó: amigeleken.hu)

 

 

Ugyanis a szakmai stáb döntése alapján nem számítanak a továbbiakban Szakály Péter csapatkapitány, Geoffrey Castillion, Ognjen Djelmic, Kuti Krisztián és Balogh János szolgálataira. A vezetőedző a klub honlapjának nyilatkozott a felkészülési tervről, igaz: sok újat nem tudtunk meg belőle…

Leonel Pontes az alábbiakat közölte:

- Hat hetünk van az idei első bajnoki meccsünkig, február közepén a Ferencvárost fogadjuk a Nagyerdei Stadionban. Már erre az összecsapásra is készülünk természetesen. Az egy hónap alatt sokat edzünk majd, edzőmérkőzéseket is játszunk, valamint edzőtáborba utazunk Portugáliába. Ez mind a klubnak, mind a játékosoknak fontos, hisz a külföldön való alapozás is segíti a felkészülésünket. Nagyon jó tavaszi szezont kell nyújtanunk, és ami a leglényegesebb, maximálisan fel kell készülnünk a bajnokságra. Szerencsére most több időnk lesz együtt dolgozni, mint amikor augusztusban átvettem a csapatot. A keretet szeretnénk két-három minőségi játékossal erősíteni, akikkel hatékonyabbak leszünk. 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
NB 1 foci eredmények
Foci hírek
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share