Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

DVSC: felépült és visszatérhet a kameruni légiós

2017-03-17 15:44:25

Bereczki, Szilvási, Danilovics és Kóródi sérüléssel, Bíró és Völgyi betegséggel bajlódik.
Justin Mengolo újra a pályán (Fotó: dvsc.hu)

 Justin Mengolo még a portugáliai edzőtáborban szenvedett combsérülést. A rehabilitáció után a kameruni játékos már felépült, és a csapattal edz - adta hírül pénteken a Loki hivatalos weboldala

Bereczki Dánielnek a felkészülés elején, az egymás közötti edzőmeccsen szakadt el az elülső keresztszalagja. A fiatal labdarúgót a hét elején megműtötték, körülbelül 8-12 hónapos kihagyás vár rá.

A DVSC védője, Szilvási Péter két héttel ezelőtt szenvedett térdsérülést az egyik edzésen. Hétfőn megy kontrollra, a továbbiakról a vizsgálatok után döntenek az orvosok.

Braniszlav Danilovicsnak a tegnapi edzésen eltört az orra, egy hétig nem edzhet. A kapusnak előreláthatólag 4-6 hétig kell majd maszkot hordania.

Kóródi Nándor sincs százszázalékos állapotban, külső oldalszalag sérüléssel bajlódik, azonban ha minden jól alakul, a jövő héttől csatlakozhat a csapathoz.

Bíró Péter beteg, Völgyi Dánielnek pedig gyulladás van a szervezetében, amely miatt tíznapos pihenőt írtak elő számára az orvosok - írja a dvsc.hu

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
NB 1 foci eredmények
Premier League foci eredmények
Foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share