Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Egy politikai torzszülött klub sajátítaná ki Puskás nevét

2014-03-10 17:05:29

Egy neve elhallgatását kérő alkalmi szerzőnk küldte nekünk az alábbi nem túl udvarias, de elgondolkodtató – és kétségkívül szellemes – szöveget.
 Egy NB I-es magyar futballcsapat, amely egy politikusnak köszönheti a létét.

Egy magyar futballklub, ellenszenves módon összelopott játékoskerettel.

Egy mesterségesen fölfuttatott kiscsapat a futballbolond diktátor hátszelével.

Egy főváros közeli település kis klubja, amely azelőtt, hogy politikai támogatott lett, nem ért el számottevő  eredményeket.

Egy futballcsapat, amely Puskás Ferenc hírneve mögé bújt, de amely történelme alapján nem méltó arra, hogy a nevét használja.

Egy NB I-es futballcsapat, amelynek már nevében sincs köze régi, helyi hagyományaihoz.

Egy korábban legfeljebb helyben népszerű kisegyesület, amelynek politikai alapon sok százezer – alkalomadtán ugyanilyen gyorsan eltűnő – szimpatizánsa lett.

Egy magyar klub, amely képes elhallgatni, hogy Puskás Ferenc egy másik klub színeiben érte el legnagyobb sikereit.

Egy csapat, amelynek pofátlan képviselői nem röstellik agresszíven kisajátítani Puskás Ferenc nevét.

Egy csapat, amelynek a neve: Honvéd.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Foci hírek
Foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK
2016-02-09 21:30:57

murunga hozzászólása:

Gyurikám, te pontosan leírtad a felcsúti akadémia ismérveit:

Egy NB I-es magyar futballcsapat, amely egy politikusnak köszönheti a létét. Ez a felcsúti akadémia. A honlapján is ott van az alapító politikus neve.

Egy magyar futballklub, ellenszenves módon összelopott játékoskerettel. Ez véletlenül nem a felcsúti akadémia?

Egy mesterségesen fölfuttatott kiscsapat a futballbolond diktátor hátszelével. Csak nem a felcsúti akadémia?

Egy főváros közeli település kis klubja, amely azelőtt, hogy politikai támogatott lett, nem ért el számottevő eredményeket. Ez a felcsúti Akadémia azzal, hogy ez még politikai támogatottsággal IS KIESŐ HELYEN ÁLL.

Egy futballcsapat, amely Puskás Ferenc hírneve mögé bújt, de amely történelme alapján nem méltó arra, hogy a nevét használja. Mi ez, ha nem a felcsúti akadémia?

Egy NB I-es futballcsapat, amelynek már nevében sincs köze régi, helyi hagyományaihoz. Ez nem éppen a felcsuti akadémia?

Egy korábban legfeljebb helyben népszerű kisegyesület, amelynek politikai alapon sok százezer – alkalomadtán ugyanilyen gyorsan eltűnő – szimpatizánsa lett. Ni csak, ez nem a felcsúti akadémia?

Egy csapat, amelynek pofátlan képviselői nem röstellik agresszíven kisajátítani Puskás Ferenc nevét. Nini, ez nem a felcsúti akadémia?

Egy csapat, amelynek a neve: én nem írom le, mert nem akarom megsérteni egy halott világsztár, a leghíresebb magyar emlékét.

Ahol a világsztár neve szerepel azt copyztam
2014-03-18 11:01:01

inkább3214 hozzászólása:

Baszd szájba a kibaszott kurva anyádat, aki büszkén ásta el a pártkönyvét a kicsi fia karrierje érdekében!
2014-03-14 21:58:50

atkamano hozzászólása:

Viktorral Ti is buktok.
A semmit mondó lapotok és ez a Felcsúti förtelem is.
Olyan Stadler Déjà vu érzésem van.
Vajon miért?
Hajrá Hali!
2014-03-11 22:13:14

Eder hozzászólása:

Nem tudom melyikőtök nagyobb barom?Aki írta vagy aki leközölte?Lehet,hogy a két személy ugyanaz?Sikerült 9 pontban leírni mindent magatokról!!!Csak hüledezek,mekkora bunkók vagytok!!!/Egy Újpest szurkoló!/
2014-03-11 13:51:40

ricsárd marszali hozzászólása:

gyuri, gyuri… egyszer egy őszinte ember ököllel tarkón vág, majd félholtra rugdos a földön. te majd felháborodsz, hápogsz, perelsz. hidd el, neki lesz igaza.

te egy mozgó, beszélő, pislogó szardarab vagy. egy selejt, egy gerinctelen senki.

csak akartam, hogy tudd.
2014-03-11 13:34:16

habosbabafos hozzászólása:

te pogácsazabáló faszszopó! anyáddal szórakozzál! egy fradista
2014-03-11 11:51:20

Lőrincz András hozzászólása:

Javaslom az oldal címét four-zero.hu-ra változtatni. Emellett a cikk írójának üzenem, hogy a jó édesanyja nem félrenyelés miatt csuklik.
2014-03-11 11:47:54

Paal hozzászólása:

Gyuri!
Nem kellene helyretenni ezt a dolgot? Szted ez normális? Szégyellem magam Kispestiként, Magyarként is, amiatt, ami itt történik! Hogyan közölhettek le egy ilyen pitiáner, névtelen szerző mögé bújtatott ocsmányságot?
Te is tudod, hogy ha a kiszürkített csapatnév Felcsút vagy PFLA lenne, akkor is igaz lenne a teljes írás más szemszögből nézve. Mi értelme égetni mindkét oldalt?

Ezzel a mondattal mi volt a szándék?
"Egy magyar klub, amely képes elhallgatni, hogy Puskás Ferenc egy másik klub színeiben érte el legnagyobb sikereit."

Ezt ki mondta? Egyébként ezzel azt is mondjátok, hogy Puskás Spanyolországba történő "kimenekülése" előtti pályafutása nem volt siker? Az hogy a Honvéddal 4 évig nemzetközi szinten az egész világot körbejárva végigvertek szinte minden csapatot? Az olimpiai arany, a VB ezüst nem élete sikere volt? Az aranycsapattal való menetelés sem siker?
Senki sem vitathatja, hogy pályafutása Realos része nélkül nem lenne ekkora neve nemzetközileg, de én minimum kétcsúcsos pályafutásról beszélnék. Egyébként ez is mutatja Puskás nagyságát, hogy hosszú tétlenség után is fel tudott pörögni.
Azt sem vitatom, hogy egy olyan időszakban, amikor az anyaegyesülete leszarta Puskás örökségét, akkor Nélküled és a mögötted álló támogatók nélkül ez elveszett volna Magyar szemszögből. Ez köszönöm Nektek!
Köszönöm a Puskás-díj alapításában lévő szerepeteket is, hiszen ez biztosítja, hogy ne felejtődjön el Puskás neve.
Köszönöm az évente megrendezésre kerülő utánpótlástornát és azt, hogy a Honvéd ennek állandó résztvevője!
De azt, ahogy kezelitek ezt a helyzetet, az elfogadhatatlan! Puskás- (Kispest)Honvéd -Reál Madrid, ezek összetartoznak és egyik elem sem hagyható ki. Felcsút ebbe a háromszögbe nem tartozik bele, így mint névhasználók (névbitorlók) sunnyogva élvezzétek azt, de ne éljetek ezzel vissza!

Olvasva a 2,5 oldalas sajtóközleményt, egy mondatot hiányolok, de azt nagyon: "Hibáztunk, normális tartalmú, Puskás nevét tartalmazó molinó kihelyezése sosem lesz tiltott a vendégszurkolók számára az általunk rendezett meccseken!"
Még egy gondolat: A szombati történésekbe politikát keverni butaság, utólagos önigazolás. A baloldali sajtó persze hogy felkapta a sztorit, de ennek előzménye, hogy hibáztatok, remélem helyes következtetés vontok le a történtekből.
2014-03-11 10:28:52

polamalu hozzászólása:

szöllősi elmehetsz a seggnyaló, kurva anyádba
2014-03-11 07:28:47

lucio hozzászólása:

A hozzászólásokat olvasva a cikk tökéletesen célba talált. Hű képe annak, ami történt, pláne miért történt.
Minden mondat igaz lehet az egyikre és a másikra is. Attól függ, ki milyen inget vesz magára. Kinek nem inge...az jót derülhet, hogy az ellenről mit írnak. Aki felháborodik...tán mert csak a saját csapata szemszögéből tudja értelmezni a dolgokat? És nem lehet, hogy ez is volt a baj?

2014-03-10 23:47:38

Hobo Fisher hozzászólása:

Nem értem a kedves hozzászólókat. Szőllősi úr tisztában van a tényekkel, és mindig azok alapján szerkeszti cikkeit.

Mint a Puskás Akadémia fizetett alkalmazottának is egyébként joga van kiállni az igazáért, hiszen köztudomású, hogy már Puskás apja, id.Puskás (szül.Purczeld) Ferenc a Felcsút FC játékosa, később edzője volt. Nem véletlen, hogy fia is ebben az egyesületben kezdett játszani 10 évesen. A Puskás család minden idegszálával kötődött a klubhoz, ott is nőttek fel egyébként a gyerekek (a Bozsik családdal) a stadion mellett (ma egy nagy kertes ház van a lakótelep helyén). Puskás hűséges játékos volt, a felcsúti kecskesz.os legelőn rúgta a bőrt még 19 évig (350 NB I-es meccs, 360 gól), és számos bajnoki cím mellett ennél a klubnál érte el legnagyobb válogatott sikereit is (olimpiai bajnok, VB ezüstérmes, 85 meccsen 84 gól). A nemzetközi szaksajtó egyetért abban, hogy ha nincs Felcsút, nincsenek a Real Madridban eltöltött évek sem: a két klub nevelési megállapodása segített a 31 éves Panchonak átigazolni végül a Real Madrid B-be, ahol már az egész világ megismerhette tehetségét.

A Felcsút színe hagyományosan egyébként a vörös-fekete-fehér (legalábbis Puskás idején még úgy volt), remélem a vezetés hamarosan ezen a téren is visszatér a gyökerekhez! Jó lenne, ha ez megtörténne - most kicsit úgy tűnik, mintha valakik azon dolgoznának, hogy meghamisítsák ezeket a tradíciókat!
2014-03-10 23:39:34

Sylvester94 hozzászólása:

Ha Puskás lenéz most ránk, szégyenkezik emiatt a közösségi fertő miatt. Ő (Bozsikkal ellentétben) nem a Honvédért játszott, vagy a Realért, vagy a címeres mezért. Ő azért játszott, mert az ő kabalája a labda volt, és bármit megtett, hogy minél inkább kiszolgálja a saját (és a közönség) elvárásait. Szégyellhetné magát mind a Honvéd, mind a Felcsút, mind a cikkíró, mind a szurkolók - a teljes magyar futballközeg ezért a puccparádéért, mert ezzel hozunk szégyent Puskás Ferencre.

A magyarok (szurkolók, játékosok, vezetők, mindenki) egyik nagy baja - nekem is, bár én küzdök ellene - hogy minden apróságot túlbonyolítanak. Nem kell... csak elveszi a játék élvezetét. Nem számít a múlt, a jelen, a jövő, az esélyek, a pontok, a világ, a válság, az élet megannyi szívatása... a magyar szurkolók felesleges terhekkel növelik a fos, de népszerű focinkból eredő problémákat, de ezek a szarságok csak megölik a sportot. Nálunk ráadásul igen sikeresen ölik meg.
Ami még erről eszembe jutott: sokan sokfélét mondanak, hogy eltűnt a magyar stílus. És ez teljesen igaz. Pedig a magyar stílus igazából halálosan egyszerű volt: "Élvezd a futballt! Lőj minél több gólt minél gyorsabban és minél szebben!" Ennyi.

És az a helyzet, hogy Magyarország 1986. június 2-a óta nem képes igazán, teljes odaadással élvezni a saját futballját, ehelyett inkább azon vitáznak jó kedvvel-bőséggel, hogy kit illet meg inkább Puskás Ferenc neve. Felelősöket keresnek jóformán már mindenre, fent is, lent is - pedig a felelősöket a tükörben kell keresni. Fent is, lent is.
2014-03-10 23:28:52

bonazzoli hozzászólása:

"Egy főváros közeli település kis klubja, amely azelőtt, hogy politikai támogatott lett, nem ért el számottevő eredményeket."

hahahaha....a Kispest már akkor Magyar Kupa győztes (1926), magyar bajnoki ezüstérmes (1919-1920), majd magyar bajnok (1949-50) lett, amikor Felcsúton még istálló sem működött...
ezt persze illene tudni egy magát újságírónak nevező fehérjehalmaznak...nem baj legyünk derűsek lesz még Önből Felcsúton disznópásztor..
2014-03-10 23:13:54

KispestiSrácok hozzászólása:

Szöllősi te vízfejű köcsög

Eddig leírtad azt a csöves felcsútot:

"Egy NB I-es magyar futballcsapat, amely egy politikusnak köszönheti a létét.
Egy magyar futballklub, ellenszenves módon összelopott játékoskerettel.
Egy mesterségesen fölfuttatott kiscsapat a futballbolond diktátor hátszelével.
Egy főváros közeli település kis klubja, amely azelőtt, hogy politikai támogatott lett, nem ért el számottevő eredményeket.
Egy futballcsapat, amely Puskás Ferenc hírneve mögé bújt, de amely történelme alapján nem méltó arra, hogy a nevét használja.
Egy NB I-es futballcsapat, amelynek már nevében sincs köze régi, helyi hagyományaihoz."

"Egy korábban legfeljebb helyben népszerű kisegyesület, amelynek politikai alapon sok százezer – alkalomadtán ugyanilyen gyorsan eltűnő – szimpatizánsa lett."

Na ez még a redvás csapatotokra sem igaz, mert egy k*rva szurkolója sincs..

"Egy magyar klub, amely képes elhallgatni, hogy Puskás Ferenc egy másik klub színeiben érte el legnagyobb sikereit.
Egy csapat, amelynek pofátlan képviselői nem röstellik agresszíven kisajátítani Puskás Ferenc nevét."

Kinek is a neve Puskás Akadémia? Kinek van pofája Pancho Arénának keresztelni azt a szarrakást?

"Egy csapat, amelynek a neve:"

Felcsút..

NB3 KELETI CSOPORT, KELETI CSOPORT, KELETI CSOPORT!

De a szombati és az őszi meccs is csak minket igazolt, letapostunk titeket mint tehén a sz*rát.
2014-03-10 23:09:32

kispest1909 hozzászólása:

Te pogácsás faszkalap! Mielőtt leírtad ezt a mocskot elgondolkodtál rajta, hogy amit leírtál szinte mind igaz, csak a te csapatodra, amit még megcáfolni se lehet, nemúgy mint kispesti oldalon? Remélem úgy végzitek mint román testvércsapatotok scornicestiben és 15-20 év múlva ott rohad szét a stadionotok jó pár évnyi üresség után!
2014-03-10 21:46:38

Tizen4 hozzászólása:

SZÖLLŐSI A KURVA ANYÁD !
TE IGÉNYTELEN HAJFEJŰ SZAR.
2014-03-10 21:36:27

xixtamas hozzászólása:

1.)Egy mesterségesen fölfuttatott kiscsapat a futballbolond diktátor hátszelével. -> Puskás Akadémia
2.)Egy futballcsapat, amely Puskás Ferenc hírneve mögé bújt, de amely történelme alapján nem méltó arra, hogy a nevét használja. -> Tisztelt Szerkesztőség! Kik maguk, hogy ezt ki merik jelenteni?! Kérdem én, egy "baloldali provokátor".
3.)Egy csapat, amelynek pofátlan képviselői nem röstellik agresszíven kisajátítani Puskás Ferenc nevét. -> Hol az aggresszió? Pofátlanok? Köszönjük nem, inkább maguk. Kisajátítás? Ne túlozzunk kérem szépen. Kiállunk a legendánk mellett, aki ízig vérig KISPESTI ÉS NEM HOLMI BIVALYB@SZNÁDI FELCSÚTI!

További jó "szórakozást"! PUSKÁS-KISPEST-HUNGARY!

2014-03-10 21:20:20

anyuka hozzászólása:

Szolosi, fa@sszal leszel megba@szva.
A sajatoddal :-)
2014-03-10 20:52:25

Kalibán hozzászólása:

Ezt egyszerűen nem tudom hogy gondolhatták komolyan...nem szánalmas cseppet sem.
2014-03-10 20:43:53

tacsi hozzászólása:

Kérem bizonyítékkal alátámasztani, melyik az a pont, amelyik nem illik (a Honvéddal ellentétben) tökéletesen a Felcsútra?
2014-03-10 20:40:02

Kelemen András hozzászólása:

Szégyen, hogy ez a nagy múltú magazin nálunk ilyen minőségben jelenhet meg, köszönhetően a "tisztelt" és "független" készítőknek...
2014-03-10 20:32:20

Levtolsztoj hozzászólása:

Szerencsére a Fidesz lehetővé tette, hogy ilyen rágalmazások esetén az azt megjelentetőt is felelőségre lehet vonni, szóval reszkess szőlőssy...
2014-03-10 20:17:03

tacsi hozzászólása:

Nem túl udvarias --> akkor miért kell leközölni?
Ki most a provokátor?
Ki csinál politikai ügyet Puskás örökségéből?....
Undorító!
2014-03-10 18:28:43

VR46 hozzászólása:

Gondolom annak a neve elhallgatását kérő, alkalmi szerzőnek is van édesanyukája. Hát menjen, azt verje bele a csúf kis pöcsét az anyukája kutyájának a seggébe. Csak, hogy úriember maradjak.
CSAK A KISPEST!

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share