Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

A Vasas az újpesti stadionban fogadja a Haladást – hivatalos!

2017-02-13 19:38:09

Jó eséllyel Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban fogadja a Vasas a szombathelyi Haladást szombaton, amikor folytatódnak a labdarúgó NB I küzdelmei.
 A lehetőséget az teremti meg az angyalföldiek számára, hogy az átalakítás után megkapta a használatbavételi engedélyt a Szusza-stadion, az élvonalban szereplő Újpest FC otthona.


"Az új Illovszky Stadion átadásáig labdarúgóink átmeneti otthonául a Szusza Ferenc Stadion fog szolgálni" - közölte szombaton az MTI-vel a Vasas. "Az elmúlt hónapokban mindent megtettünk azért, hogy már a Haladás ellen a Szusza Ferenc Stadionban tudjunk játszani. A stadion műszaki átadás-átvétele után kiadták a használatbavételi engedélyt, így a meccsrendezéshez már csak az utolsó biztonságtechnikai ellenőrzésen kell megfelelnie a létesítménynek. A jövő szombati Haladás elleni mérkőzés szempontjából az is fontos, hogy az időjárás kegyes legyen hozzánk, de az előrejelzéseket figyelve e tekintetben is optimisták lehetünk" - idézte a közlemény Markovits László klubelnököt.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Labdarúgás hírek
Premier League foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share