Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Megjelent a FourFourTwo magazin novemberi száma!

2017-10-12 18:55:37

Címlapunkon a megállíthatatlan madridi edző, Zinedine Zidane.
 


 

Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin 92., avagy 2017. novemberi száma!

 

Címlapsztorinkat ezúttal Zinedina Zidane-ról írták angol kollégáink. A francia futballsztárból lett sikeredző sorra nyeri a nemzetközi trófeákat, de ha a szakma legtetejére akar feljutni, mindennél kegyetlenebbé kell válnia.

 

 

 

 

Népszerű, Kérdezd meg paccekba! című rovatunkban ezúttal Edwin van der Sartól kérdezhettek olvasóink. Milyen ember Van Gaal? Miért fejelte meg Ariel Ortega? Vicces volt, ahogy Terry elcsúszott? Ezekre a kérdésekre is válaszol a legendás holland kapus.

 

 

 

 

Tomboló rajongók, tekintélyes pénzjutalom és izzadságtól csatakos törölközők: erről szól a profi FIFA-játékosok élete. Az e-sport úgy tűnik, felzárkózott az igazihoz, elmentünk hát a FIFA Interaktív Világbajnokságra, hogy lássuk, mennyit fejl

 

 

 

 

A fékezhetetlen David Wagner volt Jürgen Klopp második csapatának vezetője és a mester esküvői tanúja. A Huddersfield Townnal elért eredményével kilépett barátja árnyékából. Portré a különc edzőről.

 

 

 

 

 

Az ókori római nézőktől az interneten statisztikákkal dobálózó sznobokig rengeteg szurkolót láthattunk már a labdarúgás világában. Az FFT most bemutatja a különböző törzseket. Te melyikbe tartozol?

 

 

 

 

 

Lehet könnyes szemű gyónás, trágár kirohanás vagy egyszerűen csak „tények” felsorolása, a menetrend szerinti sajtótájékoztatók továbbra is veszélyes terepet jelentenek a játékosoknak és menedzsereknek egyaránt. Minden, amit a sajtótájékoztatók műhelytitkairól tudni kell!

 

 

 

 

Amikor a Manchester City százmillió fontért akarta megvenni Kakát a Milantól, úgy tűnt, megkötötték az évszázad üzletét. Kaká elárulta, min csúszott el nmégis a megállapodás. 

 

 

 

 

Csillag Péter különleges kincsre lelt, és elutazott Kaposvárra, ahol a megye közismert sportvezetője, Szilvási József letett egy vaskos borítékot a kávézó asztalára. Barcs Sándor, a korábbi MLSZ- és megbízott UEFA-elnök szellemi hagyatéka és felbecsülhetetlen sporttörténeti értékű visszaemlékezése lapult benne.

 

 

 

 

A Döglött akták-sorozatban ezúttal felidézzük azt az áldatlan állapotot a rendszerváltás hajnaláról, amikor egyszerre két szövetségi kapitánya volt a magyar válogatottnak: a menesztett Bicskei Bertalan még, a kinevezett Mészöly Kálmán már kapitány volt. Hónapokig tartott a pereskedés, miközben mindkét kapitány keretet hirdetett.

 

 

 

Mint látható e kis ízelítőből is, bitang erős számot állítottunk össze nektek!

A FourFourTwo magazin immár 89. alkalommal várja az olvasókat több mint 100 oldalon!

Keresd az újságárusoknál!!!

 

 

 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
Foci hírek
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share