Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Kemény edzőtáborral készültek a játékvezetők a bajnoki rajtra

2017-07-11 15:39:27

Hamarosan kezdődik az OTP Bank Liga 2017/2018-as bajnoki szezonja, a játékvezetők és az asszisztensek a kemény felkészülés után készen állnak a rajtra.
A játékvezetők is keményen készülnek a bajnoki rajtra (Fotó: mlsz.hu)


Az NB I-es és NB II-es játékvezetők, asszisztensek nyári, felkészítő edzőtáborozására 2017-ben Bükön került sor - számolt be róla kedden az MLSZ.hu.. Az ötnapos programsorozat során különböző szakmai előadásokat, elemezéseket, szellemi teszteket végeztek el a játékvezetők, míg a Sugár úti atlétikai centrumban bonyolították le a fizikai felmérőt.

– Nemcsak a labdarúgóknak, a játékvezetőknek is tökéletes fizikai állapotban kell lenniük. A teszt eredményei azt bizonyítják, hogy kivétel nélkül mindenki fitten várja az új bajnokságokat – emelte ki Puhl Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség játékvezető bizottságának alelnöke.

– Meggyőződhettünk arról, hogy nagyon komoly munkát végeznek a kollégák. Azzal, hogy egy éve csökkent az NB I mezőnye, és egycsoportos lett a másodosztály, valamint kevesebb csapat alkotja a harmadosztályt, érzékelhetően gyorsult a játék, nőtt a versenyhelyzet, így kiélezettebbekké, szorosabbakká váltak a meccsek, ez pedig kiváló állapotban lévő, felkészült játékvezetőket, asszisztenseket igényel – jelentette ki Hanacsek Attila, az MLSZ JB másik alelnöke.

A büki edzőtáborban az NB I-es és NB II-es játékvezetők, asszisztensek és ellenőrök összetartását követően az NB III-as keret tagjai adtak számot tudásukról, felkészültségükről.

 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci hírek
Foci eredmények
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share