Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Forgószél követi Tornyi Barnabást

2017-09-11 13:05:08

Tornyi Barnabás, aki annyit tett már a magyar futballért, hogy most már megérdemli a kényelmes életet, csak járja a világot, de a szerencsétlenség valahogy mindig utoléri. Most éppen Floridában tengeti napjait, amit az Irma nevű hurrikán is célbavett.
Tornyi Barnabás életében a békés időszakokat mindig megszakítja valami, de családjával mindig megoldották a nehézségeket


Tornyi Barnabás hosszú posztot tett ki a Facebook-oldalára, amelyben megemlíti, hogy utolérte őt és családját az Irma hurrikán Floridában, de ő már meg sem lepődik ezen, hiszen bárhol járt is a világban, mindig történt vele, velük valami különleges.

 

"Próbáltuk otthon, és Európa több helyszínén, de hol a hóvihar (sípályán az “igazi”, vagy az Erdélyi hegyekben első kerékmeghajtású autóval)), hol az árvíz, hol az augusztus 20.-i vihar.


- Irány a Közel-Kelet! Trópusi homokvihar (Katar, Kuwait, Arab Emirátus), özönvízzel “összekötött” trópusi vihar. Olyan igazi, amikor megérted azt, hogy azért nem esett három évig az egész országban, hogy “összegyűjtve” rád zúdítsa egyszerre!


- Ebből elég hét év, gyerünk kikapcsolódni Kaliforniába. Ott hajnali háromkor felriadni arra, hogy mozog a csillár, leesik a pohár az asztalról. Hát ez nem kikapcsolódás, legfeljebb eddig ismeretlen természeti jelenség. Ébresztem a barátomat, hogy kirohantunk az udvarra. Ő felnézett a csillárra és azt mondta, aludjatok nyugodtan, ez csak 4,5-ös, nem lesz baj. Ismertem az édesanyját, ezért nem fejtettem ki részletesen a gondolataimat válaszáért.


- Szerintem a leglogikusabb lépés volt, hogy Floridába költözzünk a Katarban eltöltött hat év után. Bende fiunk Katarban amerikai iskolába járt (azért, mert az volt a legszínvonalasabb), nem tanult magyarul írni, olvasni, stb."

 

Azt még megemlíti, hogy jövőre Alaszkába terveznek egy hosszabb utat. A 64 éves Tornyi Barnabás a magyar futball egyik legellentmondásosabb figurája volt, a világraszóló eredmények helyett itthon inkább a pénzügyi elszámolások körüli kétes ügyei maradtak emlékezetesek, és személyisége miatt sem zárta szívébe a hazai futballközeg (ami egyébként szintén alapos renoválásra szorul).

 

Edzősködött többek között a Diósgyőr, a Kispest és a Siófok együtteseinél is, sehol sem olcsón, de legalább mérsékelt sikerrel. Mindenestre jó látni, hogy egyenesbe került, végre nyugodt élete van neki és a családjának, és előbb-utóbb talán a természeti csapások sem követik.

 

Viszont bármilyen is a megítélése Tornyinak itthon, őszintén reméljük, hogy nem lesz bajuk Irma látogatása után sem, és az ott élőkkel együtt sikeresen át tudják vészelni ezeket a vészterhes napokat.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Labdarúgás hírek
Foci eredmények
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share