Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Csoszánszki: Rengeteg pozitív impulzussal gazdagodtam

2018-01-12 16:44:43

Az Év magyar gólja-verseny második helyezettje boldogan köszönt meg minden szavazatot.
Csoszánszki Dávid bájos kedvesével érkezett a gálára 


 

A csütörtöki M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán megválasztották a legjobb férfi és női labdarúgót, átadták Mészöly Kálmánnak az MLSZ Életműdíját, és kihirdették az Év magyar gólja-díj nyertesét, akiről a szurkolók szavazhattak az M4 Sport honlapján.

 

A díjat a Ferencváros ghánai játékosa, Joseph Paintsil nyerte meg 9749 szavazattal, de a második lett 5887 vokssal a gyöngyösi strandlabdarúgó, Csoszánszki Dávid, aki augusztusban a Siófok elleni bajnoki döntőben lőtt egy nagyon látványos ollózós gólt.   

 

A játékos a Facabook-on így foglalta össze érzéseit:

 

Huhhh hát nem is tudom igazán hol kezdhetném... Elsősorban ott talán ,hogy hatalmas KÖSZÖNET és Gratuláció mindenkinek aki akár csak egyetlen szavazattal is hozzájárult ahhoz ,hogy egyáltalán eljuthattam a top3-ig! És támogatott ez idő alatt! Rengetek olyan pozitív impulzussal lettem gazadagabb amit szóban nem lehet kifejteni! Egy álomhoz hozzá segítettetek kedves ismerőseim egy lépésre lehettem egy leírhatatlan dologtól! Pozitívan állok mindehhez hiszen ha jó szemszögből nézem akko az enyém lett a Legszebb Strandfoci gól !!! Mind3 gólnak meg volt a maga győzelme és szépsége ! Én nem gondoltam volna nyáron hogy ezzel a góllal ilyen messzire juthatok! Nekem a célom az volt ,hogy megnyerjük a döntőt a Csapatommal! Régen gyermekként álom volt ott helyet foglalni a nagyok között nektek köszönhetően ez sikerült! És hálás vagyok érte! Tényleg minden megosztást szavazatot KÖSZÖNÖK!!!!!! Köszönöm Gyöngyös !!!!!!! Köszönök mindent !!!!! #gyöngyösszerelem #egyszívegydobbanás ❤❤❤❤❤❤❤

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share