Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Gera Zoltán: Imádok Európában játszani!

2010-02-19 09:37:44

Gera Zoltán lassan Európa-liga specialista lesz. A Fulham magyarja a Sahtar Doneck elleni 2–1-es sikerből jócskán kivette a részét. A 16 közé jutásért vívott párharc első mérkőzésén egy gól és gólpassz fűződik a nevéhez.
 

Roy Hodgson remek szakember, jó döntést hozott, mikor Gerát a kezdőbe jelölte. A magyar meg is hálálta a belé vetett bizalmat. A mérkőzés harmadik percében a Craven Cottage eredménykijelzőjén már 1–0 állt, és alatta a gólszerző neve: GERA! A remek erőkből álló ukránok azért megmutatták, miért olyan jók, még az első félidőben egalizálták az eredményt. A második félidőben továbbra is veszélyesen játszott a Sahtar, de megint jött Gera és remekbe szabott passzát Zamora irtózatos erővel vágta a léc alá.

 

Gera Zoltán az idei kiírásban remekül focizik, immár hat alkalommal kapott szerepet és már harmadik gólját szerezte. Érdekes, hogy a három találatot az utolsó három mérkőzésén érte el. Az első a CSZKA Szófia elleni győzelmet jelentő találat volt, majd rá két hétre Baselben biztosította be a csoportból való továbbjutást. Most pedig meglőtte zsinórban a harmadik gólját.

Íme a tegnapi találata és gólpassza: 

A mérkőzést követően a meccs hőse "Golden Gera" a Fulham honlapjának nyilatkozott.

Zsinórban már harmadik meccsén eredményes az Európa-ligában.

„Ezeddig szerencsés voltam, jó labdákat kaptam a csapattársaktól. - mondta szerényen a mérkőzés után. „Imádok Európában játszani. Nagyon szeretek más országok klubjai ellen focizni, mint azt az eredmény is mutatja."

A hamar bekapott gól mintha a hazaiakat fogta volna meg. A Sahtar feléledt és nagy tempót diktált, egyre nagyobb nyomás alatt tartották a Fulham kapuját. A nagy rohanásban sikerült is az egyenlítés. Geráék kénytelen voltak kivárásra játszani, és megpróbálták a szünetig megtartani az eredményt.

„A gyors gól után a Sahtar a vártaknak megfelelően jött is, az első félidőben átvették az irányítást. A Sahtar tele van jó játékosokkal, remekül bánnak a labdával, és igen nagy nyomás alatt tartottak minket."

A szünet azonban jött tett a Fulhamnek, hiszen megtörte a vendégek lendületét. Roy Hodgson pedig lelket önthetett fiaiba.

„A tréner azt mondta, minden mehet úgy, ahogy az első félidőben is. De figyeljünk oda, hogy a támadások után gyorsan zárjunk vissza, mert ha nem így teszünk, azt a Sahtar kíméletlenül kihasználja majd."

A fehérek a második félidő elejét megnyomták, ennek az lett az eredménye, hogy Gera csodálatos passzából Zamora egy még csodálatosabb gólt ragasztott a léc alá.

„Bobby nagy önbizalommal játszik" - lelkesedett „Zolly". „Bobby gyors, erős és mindkét lábával remekül lő. Igazolja is, hogy a csapatnak nagy szüksége van rá, és reméljük tartani fogja remek formáját ebben az idényben és a jövőben is. Boldogok vagyunk, hogy ő is itt van velünk, és ő maga is bizonyítja, hogy a legjobb csatárok közé tartozik a Premier Leagueban."

A szurkolók a lefújást követően nagy ünneplésbe kezdtek, de Gera azért óvatosságra int, hiszen soványka 2–1-vel mennek jövő héten Ukrajnába.

„Ez nem olyan jó eredmény, hiszen a Sahtar idegenben lőtt gólt, ami nagyon-nagyon fontos. A vereséget mindenképpen el akarjuk kerülni, nehéz lesz, de ugyanazt kell játszanunk, mint most, aztán meglátjuk, mire lesz majd elég."

(fulhamfc.com)

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
Foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK
2010-02-19 21:28:01

szucsik hozzászólása:

a válogatottban ahelye.. sok fikát kapott de sztem csendbe maradhat amagyar néző..
2010-02-19 16:04:35

Franz75 hozzászólása:

Zoli gondold át, szüksége van a válogatottnak rád!!!!!
2010-02-19 12:43:28

Pete hozzászólása:

A dilettáns holland elhúzhatna már a válogatott éléről, és akkor Gera visszatérhetne... Csak így tovább, Zoli!

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share