Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Mourinho: az Ajaxnak nincs helye az El-döntőben

2017-05-19 16:49:10

José Mourinho, a Manchester United menedzsere szerint az Ajaxnak, mely ellenfelük lesz a jövő szerdai Európa-liga döntőben, tulajdonképpen itt sem kellene lennie a sorozatban.
Mindig van valami, ami José Mourinhónak nem tetszikJosé Mourinho, a Manchester United menedzsere már csak egyetlen módon tudná megmenteni csapata szezonját, mégpedig a ha jövő szerdán megnyeri az Európa-liga döntőt az Ajax ellen, ebben az esetben ugyanis mégis indulhatnának a következő szezonban a Bajnokok Ligájában.

 

A portugál mester persze most is megtalálta, ami nem tetszik neki, szerinte ugyanis a holland csapatnak nem is kéne itt lennie ebben a sorozatban.

 

"Ők a Bajnokok Ligájában indultak, onnan estek ki az Európa-ligába - fogalmazott a tréner. - Sosem értettem egyet ezzel a rendszerrel, szerintem egy csapatot nem kellene engedni, hogy két európai sorozaban is játsszon egy szezonon belül. Ha egy csapat bejut a BL-be, de kiesik, akkor menjen szépen haza."

 

"Az Európa-liga azoknak a csapatoknak legyen fenntartva, akik csak oda jutottak be, mint példul mi. Tavaly ötödikek lettünk a bajnokságban, így csak az El-indulást harcoltuk ki" - tette hozzá Mourinho.

 

Az Ajax második lett az előző szezonban a holland bajnokságban, így indulhatott a Bajnokok Ligja harmadik selejtezőkörében, ahol legyőzte a görög PAOK-ot, de az utolsó körben nem bírt az orosz Rosztovval, így nem jutott főtáblára. Mourinho viszont nem csodálkozik azon, hogy eljutottak a El-döntőig.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci eredmények
Foci hírek
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share