Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Hodgson: Nem Dávid és Góliát harca lesz

2010-09-16 10:31:38

A Liverpool menedzsere visszautasította a feltételezést, hogy a ma esti Európa-liga mérkőzésükön egyértelmű favoritok lennének a Steaua Bukarest ellen.
"Utánajártam, a Steaua 232 európai kupameccset játszott. Nyertek egy BEK-et, döntőt játszottak és 23 bajnoki címet szereztek - szóval kérem ne sugallják azt, hogy semmi esélyük sincs ma este jó eredményt elérni." mondta a riportereknek az Anfielden, majd hozzátette:

 
"Csak rövid időnk volt feltérképezni őket. A két középső középpályásuk meglehetősen jó benyomást tett rám. Az erős része a csapatuknak és van két szintén jó középcsatáruk is. Amennyire láttam őket egy jól szervezett csapat. Tudjuk, hogy egy érdekes és fontos mérkőzés előtt állunk."

 
"Az, hogy az Európa-ligában játszol, nem jelenti azt, hogy gyenge csapatok ellen lépsz pályára. Ha változtatok a csapaton, azt akarom, hogy a játékosok teljesítsenek a tőlük telhető legjobban egy kiváló ellenféllel szemben."

 
"Ma este egy nagyon jó csapat ellen játszunk és biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó mérkőzés lesz majd. Remélhetőleg mi kerülünk ki győztesen belőle."

 
Az angol menedzser a románok edzőjére is kitért és elmondta, ismerte és nagyra tartotta mint játékost és biztos benne, hogy edzőként is ugyanolyan profi, mint volt az 1994-es vb-n a román válogatottal, ahol már találkozott Roy Hodgsonnal, aki az akkori ellenfelet, a svéd válogatottat irányította.liverpoolfc.tv

Kakuszi Szabolcs

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
NB 1 foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share