Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Herczeg András Garamvölgyi Lajosnak ajánlja a Liteksz elleni győzelmet - edzői nyilatkozatok

2010-08-19 23:07:27

Amint arról beszámoltunk, a magyar bajnok Debrecen a Liteksz Lovecs ellen lépett pályára az Európa Liga rájátszásában, s Coulibaly és Laczkó góljainak köszönhetően kedvező helyzetből várhatja a visszavágót a Loki. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a bolgárok mestere szerint a magyar bajnok a párharc esélyese, míg Herczeg András a két évvel ezelőtt súlyos, hosszan tartó betegség után elhunyt Garamvölgyi Lajosnak ajánlotta a győzelmet.
A kétgólos debreceni sikerrel zárult találkozót követően így értékelték a szakvezetők a mérkőzést.

 

Petko Petkov: Először is szeretnénk megköszönni a vendéglátást és szeretnék gratulálni a Debrecennek, nem tudom azt mondani, hogy érdemtelenül nyerték meg a meccset. Megmutatták miben erősek, sajnos mi az elképzelt taktikát nem tudtuk megvalósítani. A DVSC nagyon jól játszott, ezzel az eredménnyel nagy esélye van, hogy továbbjusson. A célunk az lett volna, hogy gólt rúgjunk, és hogy ne veszítsük el a meccset. Sajnos egyiket sem sikerült megvalósítani.

Herczeg András: Ezt a győzelmet Garamvölgyi Lajos emlékére ajánljuk, aki egy nagyszerű edző volt, s akit itt mindenki példaképének tart. Az első félidőben úgy érzem nagy iramot diktáltunk, rá tudtuk kényszeríteni akaratunkat az ellenfélre. Azt hozzá kell tenni, az első helyzet az ellenfél előtt adódott, de azt követően jobban játszottunk, többet birtokoltuk a labdát, és sikerült kétgólos előnyt kiharcolnunk. A másodikban a Liteksz megmutatta, hogy miért ő a bolgár bajnok, s miért ilyen jó csapat. Nem tudtuk nyomás alatt tartani őket, ekkor nagyon jól játszott az ellenfél, s azt kell mondanom, hogy a kapusunk bravúrjai is kellettek, hogy megnyerjük a meccset. Gratulálok a csapatatnak, de azt nem szabad elfelejteni, hogy nagyon nehéz visszavágó vár ránk.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
Foci hírek
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share