Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Edzői reakciók a DVSC-PSV mérkőzés után

2010-10-21 21:35:37

A 2-1-es vendéggyőzelmet hozó Debrecen – PSV Eindhoven Európa Liga találkozót követően így értékelték a látottakat a szakvezetők.
Fred Rutten: Úgy gondolom, hogy egy nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, hiszen sokáig tartott, amíg feltörtük a Debrecen védelmét. A találkozó végére elfáradt a Debrecen, ekkor már könnyebb dolgunk volt. Erre a játékra számítottam a Debrecentől, akik támadólag léptek fel, ez megnehezítette a dolgunkat. Dzsudzsák Balázs számára egy nagyon nehéz találkozó volt. Az elején kevés labdát kapott, néha akár dominánsabban is játszhatott volna, de összességében azt hozta, amit vártam tőle.

 

Herczeg András: Mindenki tudta a mérkőzés előtt, hogy a PSV nagyon jó csapat. Fegyelmezetten játszottunk a találkozó elején, meg is tudtuk szerezni a vezetést, több támadást is vezettünk az első félidőben, kapufát is rúgtunk, majd egy védelmi hibát kihasználva a legrosszabbkor egyenlített a PSV. A másodikban már nem tudtuk úgy megtartani a labdát, mint tettük azt korábban. Szünet után sajnos hamar elfáradtunk, az ellenfél nagyon labdabiztos volt, ügyesen járatták a labdát, ez pedig nagyon sok energiát kivett a játékosokból. Tudtuk, hogy zártaknak kell lennünk, s azt szerettük volna játszani a második félidőben is, mint tettük azt az elsőben, de sajnos nem sikerült. Kevés vigasz, hogy megszereztük első gólunkat és szoros mérkőzést tudtunk játszani, de bízunk benne, hogy a jövőre nézve ez biztató lesz, és még többet tudunk kicsikarni az elkövetkező találkozókon. A jövőben labdabiztosobbnak kell lennünk, nem éreztem a játékosokon azt a határozottságot, mint korábban. Futóversenyt vettünk fel Hutchinsonnal szemben, holott tudtuk, hogy nagyon gyors. Jobb volt a PSV még akkor is, ha egy szerencsés találattal tudtak csak nyerni. Ettől függetlenül gratulálok nekik. Azt sajnálom, hogy nem voltunk annyira labdabiztosak, mint voltunk Genovában. Azt viszont megemlíteném, hogy a csapat nagyon fegyelmezetten játszott.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci eredmények
Premier League foci eredmények
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share