Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook    RSS
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:
Betöltés...

Edzői reakciók a DVSC-PSV mérkőzés után

2010-10-21 21:35:37

A 2-1-es vendéggyőzelmet hozó Debrecen – PSV Eindhoven Európa Liga találkozót követően így értékelték a látottakat a szakvezetők.
Fred Rutten: Úgy gondolom, hogy egy nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, hiszen sokáig tartott, amíg feltörtük a Debrecen védelmét. A találkozó végére elfáradt a Debrecen, ekkor már könnyebb dolgunk volt. Erre a játékra számítottam a Debrecentől, akik támadólag léptek fel, ez megnehezítette a dolgunkat. Dzsudzsák Balázs számára egy nagyon nehéz találkozó volt. Az elején kevés labdát kapott, néha akár dominánsabban is játszhatott volna, de összességében azt hozta, amit vártam tőle.

 

Herczeg András: Mindenki tudta a mérkőzés előtt, hogy a PSV nagyon jó csapat. Fegyelmezetten játszottunk a találkozó elején, meg is tudtuk szerezni a vezetést, több támadást is vezettünk az első félidőben, kapufát is rúgtunk, majd egy védelmi hibát kihasználva a legrosszabbkor egyenlített a PSV. A másodikban már nem tudtuk úgy megtartani a labdát, mint tettük azt korábban. Szünet után sajnos hamar elfáradtunk, az ellenfél nagyon labdabiztos volt, ügyesen járatták a labdát, ez pedig nagyon sok energiát kivett a játékosokból. Tudtuk, hogy zártaknak kell lennünk, s azt szerettük volna játszani a második félidőben is, mint tettük azt az elsőben, de sajnos nem sikerült. Kevés vigasz, hogy megszereztük első gólunkat és szoros mérkőzést tudtunk játszani, de bízunk benne, hogy a jövőre nézve ez biztató lesz, és még többet tudunk kicsikarni az elkövetkező találkozókon. A jövőben labdabiztosobbnak kell lennünk, nem éreztem a játékosokon azt a határozottságot, mint korábban. Futóversenyt vettünk fel Hutchinsonnal szemben, holott tudtuk, hogy nagyon gyors. Jobb volt a PSV még akkor is, ha egy szerencsés találattal tudtak csak nyerni. Ettől függetlenül gratulálok nekik. Azt sajnálom, hogy nem voltunk annyira labdabiztosak, mint voltunk Genovában. Azt viszont megemlíteném, hogy a csapat nagyon fegyelmezetten játszott.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
NB 1 foci eredmények
Labdarúgás hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »

Hirdetés


MNO

Az idei szezonban többször volt szerencsénk itt, a SZEMbeszédben is beszámolni leletekben gazdag ásatásokról, kiváló régészeti eredményekről. Kíváncsiak voltunk, az esős ősz beállt...

Péntek délutánra már az ország nagy részén hosszabb napos időszakokra számíthatunk. Használjuk ki az őszi jó időt! Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése sz...

Bookmark and Share